RO Оборудване за пречистване на вода с обратна осмоза

RO Оборудване за пречистване на вода с обратна осмоза

Това оборудване за пречистване на вода за обратна осмоза на RO използва 4040 мембрани за обратна осмоза, които имат степен на обезсоляване 99. 6% и степен на възстановяване 50-75% и образуват уникална техническа стил. Цялата система е проверена от няколко производители на пречистване на водата и степента на отстраняване на бактерии, токсични тежки метали, радионуклиди и органични микро замърсители във водата е толкова 99. 99%, {{ 7}}%, 99% и 95% съответно

Информация за продукта

RO system water treatment

Преглед на оборудването за пречистване на вода с обратна осмоза на RO

Принципът на обратната осмоза е, че се упражнява високо налягане от едната страна на суровата вода, така че водните молекули да обърнат осмозата от страната с висока концентрация към страната с ниска концентрация. Тъй като порите на обратната осмоза са много по-малки от вирусите и бактериите стотици или дори хиляди пъти повече, така че всички видове вируси, бактерии, тежки метали, твърда разтворима материя, замърсяващи органични, калциеви и магнезиеви йони просто не могат да преминат през мембрана с обратна осмоза и постигане на омекотяване на пречистването на водата.

Чистата вода, произведена от пречиствателя с обратна осмоза, има вкус на сладък и освежаващ, добра пропускливост, разтворимост, метаболитна сила, висока сила на дифузия, активност на водата е голяма, така че домакинската електрическа бутилка, желязо, овлажнител, уред за красота и др. ви доставят неудобство в живота поради варовик, щателно решаване на проблема с висока твърдост на водата, водна алкала. Тъй като устройството поема концентрирано изпускане на вода, то не причинява вторично замърсяване и има уникална функция за промиване на мембраната.

water treatment machine

RO Описание на оборудването за пречистване на вода с обратна осмоза

1. Използвайки настоящата система за обратна осмоза на RO за получаване на процес на чиста вода, водопроводимостта обикновено е по-малка от 5 us / cm по-добра от националния стандарт GB 1 7323 - {{0} } 998. качеството на водата е стерилна, без частици, сладка и чиста.


2. Системата 0010010 # 39; степента на обезсоляване на мембраната с обратна осмоза е толкова 98%, а степента на възстановяване е 50-75%, и тя има уникален технически стил. Цялата система е проверена от няколко производители на пречистване на водата, а степента на отстраняване на микроби, токсични тежки метали, радионуклиди и органични микро замърсители във водата е толкова 99. 99%, {{ 8}}%, 99% и 95% съответно. Токсични и опасни вещества са елиминирани от изходната вода и няколко токсикологични показателя, като трихалометани, тетрахлорид на въглерод, бензен, полициклични ароматни въглеводороди, пестициди, феноли и други радионуклиди като олово, живак, берилий, хром, кадмий, уран и др. талий и др. са под границата на откриване.

Company Information

production process

cooperative customer

production line

Product case

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: ro оборудване за пречистване на вода с обратна осмоза, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също