Машина за пречистване на вода с обратна осмоза

Машината за пречистване на вода с обратна осмоза представлява нашата най-нова технология като водещ производител в цялата индустрия. Тази машина е специално проектирана за промишлено производство на чиста вода, подходяща за храни, чиста питейна вода, козметика, ежедневни нужди, фармацевтична и електронна индустрия. Машината взаимодейства с различни видове внесени филтри и обратна осмоза American Dow, което технически гарантира чистотата на водата и продължителността на живота на машината.

Информация за продукта

water treatment machine pictures

water treatment machine brief introduction


Машината за пречистване на вода с обратна осмоза представлява нашата най-нова технология като водещ производител в цялата индустрия. Тази машина е специално проектирана за промишлено производство на чиста вода, подходяща за храни, чиста питейна вода, козметика, ежедневни нужди, фармацевтична и електронна индустрия. Машината взаимодейства с различни видове внесени филтри и обратна осмоза American Dow, което технически гарантира чистотата на водата и продължителността на живота на машината.water purifying machine 1

water purifying machine 3

water purifying machine 4

water treatment machine main features  • За да осигурим продължителността на живота и производителността на машината, всички компоненти, които използвахме, са на водещи производители около думата.
  • Машината за пречистване на водата с обратна осмоза, чиито филтриращи компоненти са напълно подсилени, е способен да пречиства вода при TDS до 1000 μs / c и да произвежда пречистена вода при TDS под 1 μs / cm.(TDS диаграма е включена по-долу)  • Силно автоматична, машината' Умната електронна система периодично ще разтрива и почиства кварцовия пясъчен филтър, филтъра с активен въглен и омекотяващия филтър(Кварцов пясъчен филтър се използва за отстраняване на големи гранулирани примеси. Филтърът с активен въглен се използва за отстраняване на неприятния ред и цвят. Омекотяващият филтър се използва за отстраняване на калциеви и магнезиеви йони.)и обратната осмоза(Обратната осмоза е ключовата мембрана за блокиране на всякакви малки молекули. Използваме American Dow Membrance, за да гарантираме трайността и ефективността)  • Машината може да показва данните за водата в реално време на екрана и измервателните уреди.  • Модулът за контрол на водното налягане може да предотврати колебанията на водното налягане, което може да защити машината за пречистване на водата и до голяма степен да удължи живота й  • Сътрудничеството с незадължителните модули като EDI модул, резервоар за дехлориране, резервоар за регулиране на PH, UV светлина, генератор на озон, 99,5% висока степен на отстраняване ще ви осигури най-задоволителната пречистена вода, която искате.


water treatment machine application
·Подходящ за чиста вода и хранителна промишленост, а източникът на вода може да бъде от сондаж, изворна и чешмяна вода и др.


·Подходящ за ежедневни стоки и козметична промишленост, като всички видове производители на кремове, лосиони, течни химикали за боядисване. Водният източник може да бъде сондажна, изворна, промишлена и чешмяна вода и др.


· Подходящ за фармацевтична индустрия. Със стерилна филтрация, пречистената вода, идваща от тази машина, може да се използва за производство на лекарства. Източникът на вода може да бъде сондажен, изворна и чешмяна вода и др.


·Подходящ за електронната индустрия. Супер чистата вода не съдържа йони, което е напълно непроводимо. Източникът на вода може да бъде сондажен, изворна и чешмяна вода и др.
water treatment machine technical dataИма няколко редовни избора на производителност на tМашината за пречистване на вода с обратна осмозаза да изберете:

Малко производство:250L/H, 500L/H, 1000L/H, 2000L/H,

Мащабно производство: 3000L/H, 6000L/H, 10000L/H, 30000L/H, 60000L/H

(Производителността може да бъде персонализирана според вашето търсене. Тя също така може да бъде 50L / H, 100L / H и т.н., както желаете. Нашата оферта ще бъде доставена със специфичен технически лист за справка.)МоделПроизводителностМощностСкорост на рециклиранеВодоснабдяване
TDS / PPM(μs / cm)
Пречистена водаTDS / PPM(μs / cm)
LRO-250250L/H1.3KW50≤1000GG lt; 1
LRO-500500L/H1.3KW50≤1000GG lt; 1
LRO-10001000L/H1.5KW65≤1000GG lt; 1
LRO-20002000L/H2.0KW65≤1000GG lt; 1
LRO-30003000L/H4.0KW75≤1000GG lt; 1
LRO-60006000L/H5.5KW75≤1000GG lt; 1
LRO-1000010000L/H7.5KW75≤1000GG lt; 1
LRO-3000030000L/H11KW75≤1000GG lt; 1
LRO-6000060000L/H18.5KW75≤1000GG lt; 1TheTDS диаграмапо-долу може да ви помогне да прецените качеството на водоснабдяването и пречистената вода:TDS chart


WHAT IS TDS


tds.
Общо разтворени твърди вещества (TDS)съдържат неорганични соли (главно калций, магнезий, калий, натрий, бикарбонати, хлориди и сулфати) и някои малки количества органични вещества, които се разтварят във вода.TDS във водата произхождат от естествени източници, отпадъчни води, градски отпадъчни води, промишлени отпадъчни води и химикали, използвани в процеса на пречистване на водата, и естеството на тръбопроводите или хардуера, използвани за транспортиране на водата, т.е. водопровода.water treatment machine tds (2)(Ако все още не можете да сте сигурни за качеството на водоснабдяването и можете ли' не преценете дали тази машина може да обработва водата въз основа на диаграмите по-горе, можете да ни изпратите запитване и да ни помогнем. Тази машина могат да бъдат персонализирани според вашето специфично търсене.)
water treatment machine FAQ


1. Колко вида машини за пречистване на вода имате?

Има 9 редовни възможности за избор на производителност, които можете да изберете:250L/H, 500L/H, 1000L/H, 2000L/H, 3000L/H, 6000L/H, 10000L/H, 30000L/H, 60000L/H

Някои компоненти не са задължителни според качеството на вашия източник на вода и вашите изисквания. Нашите търговци ще ви помогнат да разберете от каква точно конфигурация имате нужда.


2. Може ли тази машина да бъде персонализирана?


Да, тази машина може да бъде персонализирана.


3. Планирам да създам нова фабрика, но нямам' нямам никакъв съответен опит.


Въз основа на информацията, която предоставяте, и вашите специфични изисквания, нашите търговци ще го направят
препоръчайте най-подходящата машина или цялата производствена линия за вас.


4. Не знам' не знам как да инсталирам и управлявам машината, как можете да ми помогнете?

Бихме предложили инструкции за машината. Машината за пречистване на водата е напълно инсталирана, когато бъде изпратена, така че нямате' няма нужда да се притеснявате от инсталацията и нашите инженери ще ви инструктират в
експлоатация на машината чрез видео разговор или обучение на място.
Hot Tags: машина за пречистване на вода с обратна осмоза, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също