Оборудване за пречистване на водата с обратна осмоза

Оборудване за пречистване на водата с обратна осмоза

Тази машина се използва за козметична, фармацевтична, химическа промишленост, хранителни продукти и питейна вода. Индексът за въвеждане на вода за RO филми е подобрен, така че извънредно обикновената миризма и оставащият хлор от суровата вода могат да бъдат ефективно отстранени, качеството на вкуса на водата е следователно подобрен. С постоянен тип неръждаема помпа от висок клас и стандартът за подаване на вода напълно достигат националния стандарт за чиста вода.

Информация за продукта

Оборудване за пречистване на водата с обратна осмоза

Water treatment Machine

Устройството за обратна осмоза, проектирано и произведено от нашата компания, има следните характеристики:

1. Вносните аксесоари представляват повече от 90%;

2. Висока степен на автоматизация. а. Той ще спре автоматично, когато водата с ниско и високо налягане е достатъчна. б. Предотвратете хидравличните колебания. ° С. Автоматичният контролер периодично ще промива филтърния материал преди него. д. IC микрокомпютърът автоматично ще промие мембраната за обратна осмоза и качеството на водата ще бъде автоматично контролирано.

3. Малък отпечатък, енергоспестяващ и безплатен.

4. Домакинът приема композитна мембрана с висока ефективност и ниско налягане, а степента на отхвърляне на солта на еднослойната мембрана може да достигне 98%.


2. Описание на потока на процеса


След възстановяване на регенерираната вода, водата съдържа много примеси, като суспендирани вещества, колоиди, органични вещества и неорганична сол. За да се осигури нормалната работа на потребителя в тази система, суспендираните вещества, колоиди, органични вещества и др. Във водата трябва първо да бъдат отстранени, за да се позволи на потребителя да влезе във водата. За да отговори на изискванията, тази система е оборудвана с предварително -филтърна система. Системата за предварително филтриране включва помпа за усилване на сурова вода и мултимедиен филтър.

Информация за компанията:

Company Information

Production Process

Production Line

Packing and delivery

FAQ


Hot Tags: оборудване за пречистване на водата с обратна осмоза, доставчици, производители, фабрика, покупка, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също