Пречистване на вода с високо пречистване

Пречистване на вода с високо пречистване

Обратната осмоза е най-модерната и ефективна технология за обезсоляване. Принципът е, че при по-високо налягане повече от осмотичното налягане на разтворения разтвор. Следвайте само молекулите на водата през мембраната за обратна осмоза. След това разтвореното вещество и разтворителят се отделят, като по този начин се получава пречистената вода. Фините частици, колоидите, органичните вещества, бактериите, вирусите и 98% разтворената сол могат да бъдат отстранени чрез стабилността на качеството на водата и др., Които вече са широко използвани в електронната, електрическата, фармацевтичната, хранителната и други области. Спиралната мембрана е изградена от една или повече мембранни обвивки, навити около перфорирана централна тръба. Пермеатът преминава през мембраната в обвивката и спирали навътре към централната тръба за събиране.

Информация за продукта

Пречистване на вода с високо пречистванеWater treatment Machine

Super Purification PVC Reverse Omosis Commercial Water Treatment Machine

Super Purification PVC Reverse Omosis Commercial Water Treatment Machine

Информация за продукта:


1. Вносните аксесоари представляват повече от 90%.

2. Висока степен на автоматизация.

a, Автоматично спиране, когато има достатъчно вода под ниско налягане и високо налягане.

b, за да защити хидравличната устойчивост на колебания.

° С. Предфилтърният материал периодично се промива от автоматичния контролер.

д. Използвайте IC микрокомпютър за автоматично промиване на мембраната за обратна осмоза

д, Автоматично следете качеството на водата.

3. Малък отпечатък, енергоспестяване, без замърсяване, прост процес, високо качество на водата, удобна експлоатация и поддръжка.

4. Домакинът приема композитна мембрана с висока ефективност и ниско налягане, а степента на отхвърляне на солта на еднослойната мембрана може да достигне 98%.


Първата предварителна обработка (пясъчен филтър)

Използвайки средно голям кварцов пясъчен филтър, основната цел е да се отстранят във водата утайки, манган, ръжда, колоидни материали, механични примеси, суспендирани твърди частици и други частици, съдържащи вредни вещества над 20UM.


Втори етап на предварителна обработка (въглероден филтър)

Филтрите с активен въглен се използват за отстраняване на пигменти, специфични миризми, голям брой химически и биологични организми във водата и за намаляване на остатъчната стойност на замърсяването на водата и пестицидите и други вредни замърсители.


Третият етап на предварителна обработка (омекотител на смола)

Катионна смола, използвана за омекотяване на вода, използвана главно за премахване на твърдостта на водата. Това ефективно предотвратява лющенето на обратната осмоза. Системата може автоматично да отстъпи, така че е червена.

Четвъртият етап от предварителната обработка (микронен филтър)

За да премахне размера на фините частици във водата, пясъчният филтър може да отстрани много малките колоидни частици във водата и да направи мътността да достигне 1 градус.


Система за обратна осмоза

Основното оборудване на внесената водна помпа, мембраната е внос от американската компания Hydranautics. Оборудван с пълен набор от почистващи устройства. Той има характеристиките на проста структура, удобна работа и високо техническо ниво.

Информация за компанията:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery

FAQ


Hot Tags: пречистване на вода с високо пречистване, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също