Малка машина за пречистена вода

Малка машина за пречистена вода

Информация за продукта

Обработката на водата включва физически и химически процеси.


Начинът на третиране на човешките води е от много години. Физическите методи включват:

Използвайте различни филтърни материали с различни размери на порите. Филтърните материали използват адсорбционни или бариерни методи за отстраняване на замърсяванията във водата. Филтриращите материали с големи примеси не могат да преминават през и да получават по-чиста вода. Това се нарича бариерен метод.


Физическият метод включва и метода на утаяване. Принципът е, че по-голям обем и тегло на примеси потъна, и по-малка заоблена флота във водата.

Химическият метод използва различни химикали, за да превърне примеси във водата във вещества, които са по-малко вредни за човешкото тяло.

След събиране на примеси във водата и промяна на обема, филтрация се използва за отстраняване на примеси.small water treatment machine


ro water treatment

Модел

Продуктов

Водоснабдяване
TDS/PPM ( μs/cm)

Пречистена вода TDS/PPM (μs/cm)

1000000000000000000000

250 л/ч

≤ 1000

<>

1000000000000000000000

500 л/ч

≤ 1000

<>100LPH Small Size Reverse Osmosis Water Desalination System Machine for Yacht Marine Boat Summerhouse resort hotel


Нашето оборудване за пречистване на вода в промишлеността може да се справи с различни води. Тук изграждаме, притежаваме и управляваме системата, позволявайки ви да се съсредоточите върху основната си дейност, а ние гарантираме, че имате система за обратна осмоза, която винаги може да произвежда надежден източник на високо чистота вода.Hot Tags: Пречистена вода малка машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like