Пречиствател на вода RO вода от подземни води

Пречиствател на вода RO вода от подземни води

Подпочвени дъждовни вода Tap Water RO Филтър Пречиствател Вода машина за пречистване на водата е подходящ за отрасли като козметика, аптека е дълбоко предпочитан от потребителите за стабилно качество на водата и проста работа.

Информация за продукта

Groundwater Rainwater Tap Water Ro Filter Purifier


Въвеждането:   

С развитието на опазването на околната среда националните изисквания за изхвърляне на отпадъчни води са по-високи и по-високи, стандартите за изхвърляне са все по-строги, а изискванията за пестене на вода също се увеличават.

Промишлените предприятия, като например въглищните химически предприятия, имат голямо потребление на вода и силно замърсяване. За да отговорят на изискванията на екологичното производство и националното чисто производство, предприятията за въглищни химически вещества започнаха да използват повторно всички видове отпадъчни води, произведени в производството.

Понастоящем UF (ултрафилтрация) + ро (обратна осмоза) двойно мембранно лечение е основният метод за третиране на повторното използване на водата. След третирането с двойна мембрана се концентрират солта и замърсителите във водата, което води до голям брой ro концентрирана вода с прекомерна треска (химична кислородна потребност), високо съдържание на сол, висока твърдост, амоняк и общ азот, надвишаващи стандарта. Ro концентрираната вода на обратната осмоза трябва да се обработва и изпуска след достигане на стандарта. 

Добре познатата система за третиране на води с ро мембрана ще има проблем с първичния и вторичния концентриран воден зауствания. По принцип предприятията директно освобождават първичната и вторичната концентрирана вода. Тъй като концентрираната вода ще представлява 40% - 50% от суровата вода, прякото заустване ще доведе до сериозно отпадане на водни ресурси.

Системата решава проблемите на честото регенериране и почистване по време на използването на йонно-обменящ се пречиствател на вода. Чрез приемането на физически принцип, тя позволява на водата да премине обратно осмоза филм с диаметър една десет хилядна от микрона и разделя примеси, йонни, микроби и колоиди във водата, така че да отговарят на водните изисквания в козметичната промишленост.

Cosmetic Water Purifying  Machine

Технически характеристики:

Модел

0,50 л.5 на ЛПМ

Производителността

0,5 Т/Ч

Мощност

1.5kw

Скорост на рециклиране(%)

50

Пречистена производителност на водата (нас / см)

3-8

Производителност на водата за подаване (нас / cm)

≤300

Материал

Неръждаема стоманаПолета на приложение

Вода / фармацевтичната индустрия на електриката вода / химическата промишленост процес вода / Електрическата промишленост котел за подаване на вода / Хранително-вкусовата промишленост вода/ Морска вода и солената вода обезсоляване / Пречистена питейна вода / Друга вода процес и др.
Hot Tags: пречиствател на филтри от подземни води, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирана, цена

Запитване

Може да харесаш също