Козметична машина за пречистване на вода

Козметична машина за пречистване на вода

Пречистването на водата RO е един вид технология за мембранно разделяне, която използва мембранния диференциал на налягането, за да отдели суровата вода от по-силен разтвор към по-слаб. Подходящо е за третиране на почти всички видове сурова вода, като вода от кладенец, течаща вода, речна вода, дъждовна вода, чешмяна вода (солена вода) и морска вода. Като цяло това е най-икономичният процес за обезсоляване на солена вода и морска вода. Той няма опасни химически вещества и е подходящ за чиста околна среда.

Информация за продукта

Въвеждане на козметична машина за пречистване на вода:

В системата за обратна осмоза суровата вода първо преминава чрез предварителна обработка, след това чрез RO обработка. Чрез тези лечения,той може ефективно да премахне разтварящи се 99% соли и вредни материали, като частици, колоиди, органични примеси, йони на тежки метали, бактерии, вируси и източник на топлина и др.

Cosmetic Water Purifying  Machine

imageЗабележка

  • Можем да използваме мембранни корпуси от фибростъкло, мембранни корпуси от неръждаема стомана, резервоар за филтър от фибростъкло и неръждаема стомана и помпа и RO мембрана от различни марки

Какъв е' принципът на работа на RO мембраната за системата за обратна осмоза?

Спиралната мембрана е изградена от една или повече мембранни обвивки, навити около перфорирана централна тръба. Пермеатът преминава през мембраната в обвивката и спирали навътре към централната тръба за събиране.

Системата за пречистване на водата с обратна осмоза съдържа всичко необходимо за пречистване и доставяне на пречистената питейна вода до източниците за пълнене или бутилиране,

се използва в много приложения като магазини за вода, бутилиращи предприятия, производство на храни, производство на напитки, фармацевтични продукти и различни други приложения, изискващи чиста вода с обратна осмоза.

Керамичният филтър за алкална енергия е истинският алкален филтър. Той предлага алкална вода с първокласно качество и осигурява далеч по-добри резултати от обикновените алкални филтри. Този филтър има разширени предимства, включително


Спецификации според препоръките на производителя:

Дебит до 1500 L / hr - 1.0cu.ft или 2300 L / hr - 1.5cu.ft


ПРЕДИМСТВА на Козметична машина за пречистване на вода

Филтрацията на е икономична филтрираща среда от желязо и водороден сулфид, която превъзхожда традиционните Greensand и Birm.


Удобства&усилвател; Ползи

• Превъзходна високоефективна среда за филтриране и отстраняване

• Няма окислителни химикали, които обикновено са необходими за регенерация

• Проводимостта може да бъде намалена до по-малко от 1%

• Най-високият дебит на всяка стандартна среда за отстраняване на желязо.


МоделПроизводителностМощностСкорост на рециклиране

Водоснабдяване TDS / PPM (μs / cm)

Пречистена вода

TDS / PPM (μs / cm)

LRO-250250L/H2KW

50

≤1000GG lt; 1
LRO-500500L/H2KW50≤1000GG lt; 1

Волтаж

380V±10%


Hot Tags: козметична машина за пречистване на вода, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също