Машина за пречистване на питейна вода

Машина за пречистване на питейна вода

Търговската машина за пречистване на вода с обратна осмоза е предназначена за производство на питейна вода, фабрика за храни, фабрика за напитки, зеленчукова фабрика за плодове и др. Машината е интегрирана в група, сглобяването и транспортирането са доста удобни. Това е просто операция и има дълъг живот.

Информация за продукта

Въведение:

Търговската машина за пречистване на питейна вода YUHANG изгражда цялостните системи за обратна осмоза на водата, както и складира всички основни компоненти за вашите нужди от поддръжка. Устройства за управление, резервни филтри, помпи с високо налягане и мембрани за обратна осмоза.

Технологията за обратна осмоза (RO), известна още като хипер филтрация, се използва във всяка една от нашите складови и изработени по поръчка системи за пречистване на вода с обратна осмоза за пречистване на водата чрез отстраняване на соли, замърсители и други примеси.

Нашата пълна линия от системи за обратна осмоза на водата се предлага с широк диапазон от капацитети (до един милион галона на ден).


По този начин нашите системи определят стандартите в пречиствателната индустрия. Нашите приятелски информирани инженери и персонал са винаги на разположение, за да помогнат и да отговорят на всички въпроси или притеснения, които може да имате. Ние проектираме всяка от нашите системи да бъде plug-and-play, с всички мембрани, помпи, контроли, ръководства, филтри, експлоатация и тръбопроводи, инсталирани и готови за работа.


Първична и вторична обратна осмоза + EDI


1. Прилага се в райони, където солеността на суровата вода е висока;

2. Добра електрическа проводимост на произведената вода;

3. Ниска инвестиция;

4. ниско работеща коза;

5. Добра стабилност.


image
image


imageМодел:

750S

Поток:

0.57-1.14m³/H

EDI модул:

1

Вход и изход за вода:


Помпа за усилване на чиста вода:

0.55KW

Производител:

GRUNDFOS

Модел:

YHWT

Поток:

1m³/H

Материал:

SUS304

Волтаж:

380V

Възстановителен статус:

90%

Оригинално място:

Канада

Конфигурация: шкаф за управление, 2 комплекта DC захранване

Той съдържа всичко необходимо за пречистване и доставяне на вода до източника на пълнене, което го прави повече от просто система за филтриране с обратна осмоза.

Тази система за пречистване на вода с пълно обслужване в момента се използва на вътрешния и международния пазар, отговаряйки на призива за чиста, качествена, питейна вода със страхотен вкус.


Търговската машина за пречистване на питейна вода се използва в приложения като магазини за вода, бутилиращи инсталации, инсталации за торби за вода, инсталации за пречистване на вода, производство на напитки, фармацевтични продукти и различни други приложения, изискващи чиста RO вода.


Търговската машина за пречистване на питейна вода се предлага в множество модели, за да отговаря на различни производствени нива, вариращи от 1500 - 9000 галона на ден. Тази система за пречистване на водата може лесно да бъде модифицирана за по-високи производствени нива на по-късна дата и лесно приспособима за различни цели.


Hot Tags: Машина за пречистване на питейна вода, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също