Машина за пълнене на тръби

Машина за пълнене на тръби

Tube Filling Machine Описание на машината за пълнене на тръби Това е машината е подходяща за пластмасова бутилка .tube и може да запечата бутилката с хубаво и здраво уплътнение. Тя може автоматично да пада бутилка, пълнене, запечатване, дата на отпечатване и рязане на допълнителен материал в края. Тази тръба за пълнене ...

Информация за продукта

Машина за пълнене на тръби

Описание на машината за пълнене на тръби

Това е машината е подходяща за пластмасова бутилка .tube и може да запечата бутилката с хубаво и здраво уплътнение. Тя може автоматично да пада бутилка, пълнене, запечатване, дата на отпечатване и рязане на допълнителен материал в края. Тази машина за пълнене на тръби се използва широко в ежедневните козметични, медицински и хранителни индустрии.

Отличните квалифицирани внесени компоненти и перфектният механичен дизайн осигуряват водещата си позиция сред местните подобни машини.

Tube Filling Machine1.jpg

Параметър на машината за пълнене на тръби

Захранване

380 (220) V / 50Hz

Захранване с въздух

0.6-0.8Mpa

Консумация на въздух

<0.6m3>

Обем на запълване

10-50ml

50-100

100-200

Точност на томовете

≤ ± 5%

≤ ± 3%

≤ ± 2%

продуктивност

25-30pcs / мин

Диаметър на тръбата

∮16-50mm

Размери (L * W * Н)

1600 * 1090 * 1500 мм

тегло

300 килограма


Характеристика и предимство

1. Високоефективен нагревател и стабилен дебитомер, внесен от Германия.

2. За пълнене на глави в различни спецификации се използват материали с различна дебелина.

3. Има предпазна стъклена капачка с точен сензор, който не само може да избегне праха, но и да предпази оператора от опасност.

3. Нашата компания е създадена през 2000 г. със силна икономическа мощ от регистриран капитал RMB 3,8 милиона и оборот от 85 милиона RMB.We има голям цех, покриване площ 13000 м ² и имат 17 години опит във външната търговия и ние уверете се, че можем да Ви предоставим висококачествени услуги и разумна цена.

4. Нашата концепция за обслужване на фирмата е "Качеството е коренът, а услугата е принципът. Така че ние приемане на внесени материали, които всички отговарят на GMP стандарт и нашата машина също получи CE и TUV сертифициране.


Приложна сцена от

Машината за пълнене на тръби се прилага за всекидневната козметична, медицинска и хранително-вкусова промишленост и костюм за бутилка с тръби Той също така може да използва за алуминиева тръба или сложна тръба от пластмаса и алуминий чрез смяна на компонентите.


Кутия за пълнене на тръби

PE фолио обвивка като цяло

Фитингите са опаковани в отделна PE торба.

Резервните части се доставят в чанта.

Ъглите са добре увити и защитени с хартия от синтетични влакна, за да се избегне възможна драскотина.

Tube Filling Machine2.jpg


Нашата фабрика

Нашата фабрика доставка пълна машини и производствени линии за козметика, стоки за ежедневна употреба, медицина и хранително-вкусовата промишленост, които отговарят на стандартите GMP. Предлаганата от нас услуга включва проектиране, производство, инсталиране, поддръжка и технологично обновяване на машини и оборудване. И нашата цел е да бъде най-отличното производство, специализирана в производството на суровини машини в Китай.

Tube Filling Machine3.jpg


RFQ

1. Въпрос: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A: Ние сме професионално производство на козметични машини в Китай в продължение на 17 години.

2. В: Къде е вашето местоположение?

A: Фирма и Showroom намира в Гуанджоу Китай, фабрика намира в провинция Дзянсу

3. Въпрос: Вашите инженери могат ли да работят в задокеански условия?

О: Да, имаме много опит да инсталираме машината в морския свят

4. В: Какво можете да направите за нас, след като поръчахме вашата машина?

О: Вече имаме достатъчно опит в тази индустрия, нашата технология е много зряла. Обикновено резервните части трябва да се променят при известен проблем с работата или прекомерно използване. След като направите поръчката от нас, ще ви предложим подробна ръчна работа и видеоклиповете, които ще ви покажат как да избегнете някакъв проблем с работата на труда или пренатоварване и как да смяна на резервните части, е много лесно да се работи.


Hot Tags: тръба пълнене машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също