Полуавтоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешното отопление

Полуавтоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешното отопление

Машината може автоматично да захранва тръбата, да ориентира белезите на очите и да се използва за пълнене на крем (паста) -подобни на течност и подобни на течност материали в пластмасова тръба и след това да ги запечата, дата на отпечатване или номера на края на тръбата и да се нарязва края. Тази машина се използва широко в ежедневната козметика, медицина и хранителна промишленост.

Информация за продукта

Полуавтоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешното отопление

photobank


Всички материали за контакт и някои свързани части на цялата машина са изработени от висококачествена неръждаема стомана, а частите, които трябва да бъдат почистени, са бързообменяеми устройства, които лесно се разглобяват и мият. Когато някои материали изискват отопление тип изолация, отопление термостат може да се инсталира извън цевта. Всички материали, които използват пластмасови тръби и композитни тръби като опаковъчни материали, могат да бъдат сигурни при избора на тази машина. Това е най-добрият продукт, избран от козметичната индустрия, фармацевтичната индустрия, адхезивната индустрия, индустрията за полиране на обувки и други свързани индустрии.


Функции:

PLC контрол на програмата, силна гъвкавост, цялостни функции, красив и чист външен вид, стягане на запечатването и добра стабилност. В същото време могат да бъдат оборудвани различни глави за пълнене на различни спецификации, за да отговарят на изискванията за пълнене на различни вискозитети.


Спецификация:

МоделYHFJ-SL-BYHFWJ-FH-BYHFWJ-LG-B
Захранване380(220) V/50Hz
Въздушен подаване0.6-0.8Mp
Консумация на въздух<0.6m³>
Обем на пълнене10-50 мл50-100 мл100-200 мл
Точност на звука≤±5%≤±3%≤±2%
Производителността25-30 бр / мин15-25 бр / мин30 бр / мин
Диаметър на тръбатаφ16-50mmφ19-38mmφ16-35mm
Размери (L * W * H)1100* 790 * 1500м1350 * 1020 * 2100mm1200 * 1000 * 1700mm
Тегло260 кг500 кг220 кг


За нас:

Company Information

Производствен процес:

production process

Кооперативен клиент:

cooperative customer

Случай на продукта:

Product case

Производствена линия:production line

Опаковка и доставка:

packing and shipping

Въпроси:

FAQ
Hot Tags: Полуавтоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешни инсталации, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирано, цена

Запитване

Може да харесаш също