Машина за пълнене и запечатване на тръби

Машина за пълнене и запечатване на тръби

Тази машина за пълнене и запечатване на тръби е подходяща за пълнене и запечатване на продукти, опаковани в епруветки в ежедневната химическа, фармацевтична, хранителна и химическа промишленост. Машината за пълнене и запечатване на тръби разполага с механична структура, гладка работа, бърза скорост, добър ефект, нисък шум, проста структура, лесна работа и поддръжка, ниска степен на отказ. Машината за пълнене и запечатване на тръби приема внесената бърза и ефективна отоплителна система за отопление и отопление на горещ въздух, образувана от високо стабилен разходомер, с твърдо запечатване, бързо запечатване, автоматично вкарване на тръби, автоматично позициониране, PLC контрол, точно позициониране, оформена машина за запечатване прави края на маркуча уплътняване в различни стилове, оборудван с прахообразен капак Плексиглас.

Информация за продукта

tube filling and sealing machine manufacturers

1. Опашката се затоплева от вътрешната стена на опашката на генератора за горещ въздух и охлажда от външното яке за охлаждане вода, което е близо до външната стена на маркуча, така че да се осигури вътрешното уплътнение на опашката на тръбата е здраво и външният му вид е ясен и красив.

2 дюза за пълнене въз основа на характеристиките на пълнежните суровини и общия брой решения по неговите спецификации, способността да се избере начин на дюзата да се взриви, счупи и издухва всеобхватен тип.

3. Машината е оборудвана с фотоелектрично устройство за откриване, така че никоя тръба не се запълва, за да се гарантира добра работа.

4. Кошчета са оборудвани с регулируеми на скоростта (също регулируеми ъгъл на завъртане) роботи, контроли и вакуумни генератори, за да се осигури точно и стабилно подаване на маркучи.

5. Всички видове щепсели и спецификации на напрежението могат да бъдат персонализирани според специалните изисквания на клиента.

Company Information

Product case

production line

production process

cooperative customer

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: тръба пълнене и запечатване машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също