Автоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешна нагревателна тръба

Автоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешна нагревателна тръба

Автоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешна нагревателна тръба Описание на машината Автоматичната уплътняваща и запечатваща машина за вътрешна отоплителна тръба може автоматично да захрани тръбата, да ориентира маркировката на очите и се използва за пълнене на подобни на течност (паста) и подобни на течност материали в пластмасови тръби или пластмасови тръби, алуминий ...

Информация за продукта

Автоматична машина за пълнене и запечатване на вътрешна нагревателна тръба

Описание на машината

Автоматичната машина за пълнене и запечатване на тръби за автоматично загряване на тръби може автоматично да захрани тръбата, да ориентира маркировката на очите и да се използва за пълнене на кремообразни и подобни на течност материали в пластмасова тръба или пластмасов ламиниран алуминий и след това да ги запечата, произвеждащи номера в края на тръбата и изрязване на ненужен материал в края. Тази машина е широко използвана в козметичната, медицинската и хранително-вкусовата промишленост. Използват се високоефективен нагревател и стабилен дебитомер, внесен от Германия. те осигуряват надеждна термо-въздушна отоплителна система, която прави уплътнението стабилно във висока ефективност. пълнещата глава и мухъл в различни спецификации са подготвени за различни бутилки за пълнене.

image001.jpg


параметър

Захранване

380 (220) V / 50Hz

Захранване с въздух

0.6-0.8Mpa

Консумация на въздух

<0.6m3>

Обем на запълване

10-50ml

50-100

100-200

Точност на томовете

≤ ± 5%

≤ ± 3%

≤ ± 2%

продуктивност

25-30pcs / мин

Диаметър на тръбата

∮16-50mm

Размери (L * W * Н)

1600 * 1090 * 1500 мм

тегло

300 килограма


Характеристики на машината

1. Използва се надеждна термо-въздушна отоплителна система от високоефективен нагревател и стабилен дебитомер, внесен от Германия.

2. Tit приема PLC контрол, автоматично захранва тръба и позициониране. Уплътнява здраво тръбата с висока ефективност.

3. Пълнителните глави в различни спецификации се подготвят за материали с различна дебелина.


Предимство на машината

1. Материалът на машината, прикрепен с пълнеж, приема внесената SUS 316 L неръждаема стомана.

2. Има стъклена прахова покривка, която не само може да избегне прах, но също така може да предотврати опасността, тъй като когато я отворите, сензорът на вътрешната позиция на капака ще алармира и работата ще спре.

3. Нашите машини са доставени в Европа, Близкия изток, Южна Азия и Африка с висока репутация от клиенти от цял свят. Така че ние също обогатяваме опит в областта на външнотърговския бизнес.


Приложна сцена на машината

Автоматичната машина за пълнене и запечатване на вътрешна нагревателна тръба може автоматично да ориентира маркировките на очите, пълненето, запечатването, датата на отпечатване и отрязването на края. Тази машина се използва широко в ежедневната козметична, медицинска и хранително-вкусова промишленост.

image003.jpg

Опаковка на машината

Вътрешна опаковка

PE фолио обвивка като цяло

Фитингите са опаковани в отделна PE торба.

Резервните части се доставят в чанта.

Ъглите са добре увити и защитени с хартия от синтетични влакна, за да се избегне възможна драскотина.

Външна опаковка

Шперплатов корпус

Силен и солиден

Палета отдолу за по-лесно натоварване и разтоварване на контейнера


Нашата компания

Aerospace Enterprise е разработена от производството на козметична техника, специализирана в проектиране, разработване и производство на козметично оборудване с около 17 годишна история. Въз основа на богатия опит в производството, Aerospace значително увеличава технологиите и производствения капацитет с въведените европейски технологии. Досега сме разработили различни отлични машини, които се продават добре както на вътрешния, така и на международните пазари. Ние получихме висока оценка от нашите клиенти.

image004.jpg

ЧЗВ

1. Въпрос: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A: Ние сме професионален производител на козметични машини, като вакуум емулгиращи миксер машина, пълнене и запечатване машина и пълнене и затваряне машина и така нататък в Китай в продължение на 17 години.

2. В: Къде е вашето местоположение?

A: Фирма и Showroom намира в Гуанджоу Китай, фабрика намира в провинция Дзянсу.

3. Въпрос: Вашите инженери могат ли да работят в задокеански условия?

О: Да, имаме много опит да инсталираме машината в морския свят

4. Q: Какво можете да направите за нас, ако машината се разпадне, докато я използваме?

О: Преди изпращането на машината, всяка машина трябва да премине всички тестове и проверки и техническо записване. И ние ще покажем как да се избегне и да се реши някакъв малък проблем, който се случва с погрешна работа. Ако тези проблеми се случват, докато го използвате, можете да решите сами, което няма да забави времето за производство.

След като някои техници не можаха да решат сами, морският инженер щеше да изпрати във вашата страна, за да ви помогне да работите с вашето разрешение.


Hot Tags: автоматична вътрешна отоплителна тръба пълнене и запечатване машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like