Автоматична машина за пълнене и запечатване на алуминиева тръба

Автоматична машина за пълнене и запечатване на алуминиева тръба

Автоматична машина за пълнене и запечатване на алуминиева тръба се прилага за пълнене и запечатване на алуминиевата тръба. С 4 шева запечатаният край е твърд и привлекателен.

Информация за продукта

Цена на автоматична машина за пълнене и уплътняване на алуминиева тръба


описание

Автоматичната машина за пълнене и запечатване на алуминиеви тръби се използва главно за пълнене на материала в метални тръби с фиксирано количество и след това запечатване на тръбата. Той се използва широко за опаковане на химикали, козметика, храни и фармацевтични продукти, като мехлем, AB лепила, супер лепила, епоксидни лепила, кремове за кожа, боя за коса, обувки, паста за зъби и други течни и лепкави материали. Работният процес на автоматичната машина за пълнене и уплътняване на алуминиева тръба включва: Автоматично подаване на алуминиевата тръба в основата на тръбата. С помощта на автоматична механична трансмисия автоматичното откриване може да потвърди процеса на тръбата и процеса на пълнене, след което сгънете тръбата, последната стъпка е изходът на тръбата.

Автоматична машина за пълнене и запечатване на алуминиева тръба1_ 副本 .jpg


параметър

Захранване

380 (220) V / 50Hz

продуктивност

20-50pcs / мин

Обем на пълнене

10-200ml

Точност на обема

10-50ml≤ ± 5% 50-100ml≤ ± 3% 100-200ml≤ ± 2%

Диаметър на тръбата

∮16-50mm

Измерение

1100 * 850 * 1650 mm

тегло

500кг


Характеристики и предимство

Автоматичната машина за пълнене и запечатване на алуминиеви тръби се характеризираше със структура на механизма, стабилна работа, висока скорост, висока ефективност, нисък шум, проста структура, удобна работа и поддръжка и по-малко повреди.

Той автоматично вкарва тръбата и положението, PLC управление, точно положение и висока ефективност;

1. Специален клапан прави тази машина подходяща за пълнене на крем и течен материал. Той е идеална и икономична машина за пълнене във фармацията, ежедневните химикали, фините химикали и други области.

2. Държачите на тръбите могат да бъдат регулирани според размера на тръбата, а важните части на машината, които са прикрепени с пълнежния материал, са изработени от неръждаема стомана SUS 316L.


Приложна сцена

Автоматичната машина за пълнене и запечатване на алуминиеви тръби може да се използва за пълнене на сметана и течни продукти и се характеризира с твърдо пълнене и висока точност на дозирането. Трите функции за пълнене, запечатване и печат могат да бъдат изпълнени автоматично. Той е широко използван в опаковката на фармацевтичната, ежедневната химическа, хранително-вкусовата и химическата промишленост, като комбиниран декс, мехлем, боя за коса, паста за зъби, лак за обувки, лепила, лепило AB, лепило, епоксидно лепило, неопрен и др.

Автоматична машина за пълнене и уплътняване на алуминиева тръба3.jpg


Пакет

ПЕ фолио за опаковане като цяло

Фитингите са опаковани в отделна PE торба.

Резервните части се предлагат в торба.

Ъглите са добре увити и защитени с хартия от синтетични влакна, за да се избегнат възможни драскотини.

Калъф от шперплат

Силни и твърди

Палета отдолу за по-лесно зареждане и разтоварване на контейнери

Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine


Нашата работилница

Ние сме професионален производител на цялостно оборудване за козметика, фармация, храни и химикали със седалище в Цзянсу в Китай. Ние сме високотехнологична компания, която се занимава с проектиране, производство, продажби, услуги и маркетингова промоция на машини за опаковане и смесване в световен мащаб. Разполагаме с цялостно оборудване за обработка, опитен технически инженер и отлична разработка на продукти.

Ние предлагаме голям набор от машини за опаковане и смесване, които включват вакуумна емулгираща смесителна машина с хомогенизатор, машина за пълнене и запечатване на тръби и машина за пълнене и затваряне и др. Те са широко използвани в ежедневната химическа, фармация, лекарства, лепила и хранително-вкусовата промишленост.

Всички машини са проектирани да отговарят на специфичните изисквания на клиентите (стандарт GMP) и могат да работят интелигентно и безпроблемно на сайта на клиента. Имаме креативен дизайнерски екип, който понякога предлага най-новата технология. Нашите продукти получиха TUV и CE сертификат.

Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine

Нашето предимство:

1. ние сме производителят, цената, която предлагаме на нашия клиент, е най-изгодната цена.

2. Материалите и аксесоарите, които всички ние избираме от световно познатия и надежден доставчик, за да гарантираме, че нашата машина може да работи стабилно и дълготрайно, и напълно да отговаря на стандарта GMP.

3. Имаме зрял и професионален производствен екип, така че всяка стъпка в нашия производствен процес е под строг контрол.

4. Ние осигуряваме перфектно решение и обслужване на нашите клиенти. Ние помагаме на клиента да създаде нова фабрика и подреждаме инженери да обслужват на място за инсталиране на машини, обучение на оператора, отстраняване на грешки в машината и т.н.

5. Ако малката машина, операционното меню и видеоклипът ще бъдат изпратени на нашия клиент, когато плащането приключи, и направете машината да провери преди доставката.

6. 12 месеца гаранция след проверка на клиента; Осигурете носеща част за 6 до 12 месеца и относителна спецификация и QC доклад.


Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine

Automatic Aluminum Tube Filling and Sealing Machine


Hot Tags: автоматична машина за пълнене и запечатване на алуминиеви тръби, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също