Козметичен резервоар за съхранение Movabel

Козметичен резервоар за съхранение Movabel

Подвижен параметър за резервоара за съхранение на козметика Характеристика и предимство 1. Формата на резервоара за съхранение от неръждаема стомана има всички видове видове, които могат да се персонализират според вашите изисквания и някои конфигурации също могат да бъдат избрани в корицата. 2. Този резервоар за съхранение може да се движи, което е много удобно за ...

Информация за продукта

Подвижен козметичен резервоар за съхранение

Movable Cosmetic Storage Tank1_副本.jpg

параметър

вид

YHYT-100

YHYT-200

YHYT-500

YHYT-1000

YHYT-2000

Сила на звука

100L

200L

500L

1000L

2000L

Материал

304 / 316L неръждаема стомана


Характеристика и предимство

1. Формата на резервоара за съхранение от неръждаема стомана има всички видове вид, които могат да се персонализират според вашите изисквания и някои конфигурации също могат да бъдат избрани в корицата.

2. Този резервоар за съхранение може да се движи, което е много удобно за разтоварване на материала и почистване, за да произведе различен материал.

3. Има резервоар за съхранение под налягане и ненатоварен. Дебелината на резервоара за налягане може да се персонализира според вашите нужди. И друг има стандартен стандарт за 500L и дебелина 2,5 мм.

Приложен е от резервоар за съхранение от неръждаема стомана

Основната функция на този резервоар е съхранение на продукта в санитарно състояние и е подходящ за всички видове продукти, особено в козметиката. И има 304 л материал от неръждаема стомана или 316 L материал могат да бъдат избрани според вашите изисквания на продуктите.


Опаковка

Майонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg

Нашата компания

Ние сме успешен производител и доставчик с повече от 17 години опит и нашата фабрика, разположена в провинция Джинагсу с площ 13000 м ². Нашата компания има почти 150 техници и 17 електронни автоматични машини старши инженери. И принципът на услугата е "Кредит на първо място, приоритет на клиента".

Movable Cosmetic Storage Tank4.jpg

Movable Cosmetic Storage Tank5.jpg


ЧЗВ

1. Въпрос: Каква е вашата компания?

A: Ние сме професионално производство на козметични машини в Китай в продължение на 17 години.

2. Въпрос: Къде е местоположението ви?

A: Ние имаме компания и щанд в Гуанджоу в веригата и нашата фабрика е в провинция Дзянсу.

3. Въпрос: Вашите инженери могат ли да работят в задокеански условия?

О: Да, имаме много опит да инсталираме машината в морския свят

4. В: Как работи вашият завод по отношение на контрола на качеството?

A: Нашата компания винаги се посвещава на високото качество на машината и ние ще тестваме и защитаваме внимателно за всяка част от машината, тъй като качеството е нашият корен, услугата е наш принцип!

 


Hot Tags: movabel козметични резервоар за съхранение, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също