Резервоар за съхранение на зехтин

Резервоар за съхранение на зехтин

Запечатани подвижни серии резервоари за съхранение от неръждаема стомана, ние можем да персонализираме обема на резервоара, неподвижен тип, напълно отворен или полуотворен тип.

Информация за продукта

Резервоар за съхранение на зехтин

Sealed storage tanksТози продукт е подходящ за съхранение в течност и ферментация на суровини, осигурявайки суровини за цялата производствена линия. Този продукт има добро запечатване и удобна доставка.


Продуктът е изработен от неръждаема стомана, огледално полиран отвътре и отвън, което гарантира чистотата на суровините.


Класификация на резервоари от неръждаема стомана:

Класифициран по форма: може да бъде разделен на вертикален резервоар от неръждаема стомана и хоризонтален резервоар от неръждаема стомана;


Класифицирани по предназначение: могат да бъдат разделени на резервоари за варене от неръждаема стомана, резервоари за храна от неръждаема стомана, резервоари за фармацевтична неръждаема стомана, резервоари от неръждаема стомана за млечни продукти, резервоари от неръждаема стомана за химически продукти


Класифициран по хигиенни стандарти: санитарен резервоар от неръждаема стомана, обикновен резервоар от неръждаема стомана, гофриран гофриран резервоар за вода;


Класификация според изискванията за налягане: съдове под налягане от неръждаема стомана, съдове под налягане от неръждаема стомана;


Обхват на бизнеса:

Резервоар за съхранение от неръждаема стомана, резервоар за налягане от неръждаема стомана, резервоар за вино от неръждаема стомана, резервоар за мляко от неръждаема стомана, резервоар за реакция от неръждаема стомана, вакуумен резервоар от неръждаема стомана, резервоар за съхранение на ферментация от неръждаема стомана.


Капацитетът и стилът на продукта могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента, от 50L-30000L и други спецификации могат да бъдат персонализирани.


Производство на всички контейнери, инспекция съгласно JB / T4735-97 GG; След производството на контейнера всички заварки на контейнера се полират, за да бъдат гладки и плоски. Без пробиви и тест за херметичност.

МоделВисочина
Диаметър
Изход за материал
Тяло на резервоара
Дебелина
YH-LG-50L800Φ100300500
2
YH-LG-100L850Φ5003005502
YH-LG-200L950Φ6503006502
YH-LG-500L1200Φ9003009002
YH-LG-1000L1500Φ100030012002


ОПАКОВКА& ДОСТАВКА

Вътрешна опаковка:

PE филм, който се увива добре;

Фитингите са опаковани във филм

Резервните части ще бъдат опаковани в чанта

Ъгълът на машината може да бъде увит и защитен с фолио от синтетични влакна, за да се избегне надраскване


Външна опаковка:

Калъф от шперплат

Силен и солиден

Избледнени отдолу за по-лесно товарене и разтоварване на контейнери


За нас:

YHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tank

Производствен процес:

YHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tankYHT Stainless steel food-grade drinking water beverage storage tank

ЧЗВ

1. Може ли тази машина да бъде персонализирана?


Да, тази машина може да бъде персонализирана.


2. Планирам да създам нова фабрика, но нямам' нямам никакъв съответен опит, как можете да ми помогнете?


Въз основа на информацията, която предоставяте, и вашите специфични изисквания, нашите продавачи ще ви препоръчат най-подходящата машина или цялата производствена линия.


3. Не знам' не знам как да инсталирам и управлявам машината, как можете да ми помогнете?

Бихме предложили инструкции за машината. Машината за пречистване на водата е напълно инсталирана, когато бъде изпратена, така че не се нуждаете от' няма нужда да се притеснявате от инсталацията и нашите инженери ще ви инструктират за експлоатация на машината чрез видео разговор или обучение на място.


4. Колко дълъг е производственият период на една машина?

Обикновено отнема 10-14 дни, за да се получи машина за вакуумно смесване. Понякога имаме машини на склад.

5. Ако искам да проверя напредъка на производството на машината, можете ли да предложите такава услуга?

Да, можем. Ние ще използваме WhatsApp или WeChat, за да ви позвъним по видео и да ви покажем производствения напредък. Ако не сте удобен за видео разговор, можем да заснемем няколко видеоклипа или да направим няколко снимки вместо вас. Ако можете да сте тук, за да го проверите сами, това определено ще бъде най-добрият начин.

6. Нямам' нямам опит с вноса, можете ли да ми помогнете с митниците и транспорта?

Да, можем. След като произвеждаме и изнасяме машини в продължение на 20 години, ние си сътрудничим с много спедитори и транспортни компании. Ние можем да предложим най-доброто сулоция за вас.


Hot Tags: резервоар за съхранение на зехтин, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like