Козметично растително оборудване за лосион Vecuum Homongenizer

Козметично растително оборудване за лосион Vecuum Homongenizer

Системата за смесване приема разширено котва, двупосочно и спирално разбъркване. Снабдена с система за повдигане на налягането на маслото, която може свободно да повдига и спуска капака на котела и има такива функции като накланяне на котела.

Информация за продукта

Козметично растително оборудване за лосион Vecuum Homongenizer

vacuum emulsifying machine


Функция и използване

Машината е подходяща за производство на различни видове паста, крем продукти в козметична и фармацевтична фабрика.


Описание на продукта:

Вакуумният емулгатор може да бъде проектиран и произведен според производствената обработка на'


Предимства на продукта:

-Зарязване начин

Капакът на гърне на емулгатора се повдига нагоре и надолу чрез хидравлична / електрическа система. Готовите продукти се изхвърлят по следните начини: обърнете саксията за изхвърляне, под налягане саксията, за да се изхвърлят материалите от долния изход с помощта на помпата за доставка.


Контрол на температурата:

Използване на електрическата нагревателна лента за загряване на топлинната среда вътре в кожуха, за да загрее материала. Температурата на отопление е регулируема и може да се контролира автоматично. Също така е добре да се вкарва пара за отопление и да се подава охлаждаща вода в кожуха за охлаждане на материалите, лесен за работа.


Начин на смесване:

Хомогенизаторът и бъркалката с лопатки могат да се използват отделно или едновременно. Микронизацията, емулгирането, смесването, диспергирането на материалите могат да бъдат завършени за кратко време.


Технически спецификации:

Parameter

Информация за компанията:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery


FAQ
Hot Tags: козметичен завод за козметични растения лосион за векуум хомогенизатор, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също