Вакуумна машина за миксери

Вакуумна машина за миксери

Вакуум миксер машина Описание на вакуум миксер машина Това производство на машина, която напълно отговаря на изискванията на GMP, в момента е най-модерната и най-идеята паста, крем производство оборудване. Основната му характеристика: възприема горната коаксиална три тежки миксер, хидравлични Lite ...

Информация за продукта

Вакуумна машина за миксери

Описание на вакуум миксер машина

Това производство на машина, която напълно отговаря на изискванията на ДПП, в момента е най-модерната и най-идеята за паста, оборудване за производство на крем. Основната му характеристика е: възприема горния коаксиален три тежък миксер, хидравличен лайт отворен, бърза хомогенна скорост на въртене на бъркалката: 3500r / min и използва емулгиращ смесител с хомогенизатор с високо напрежение. Неговата контролна част приема внесени материали, за да осигури стабилност като бутон от Япония Fuji компания, инвертор от Япония Panasonic (или в Тайван), електрическа част от Siemens продукти. Двупосочната хидравлична подемна система приема уникалното уплътнително устройство в свободно повдигане с по-стабилен и високоскоростен експлоатационен живот до 10 до 40 години.

Vacuum Mixer Machine1_副本.jpg


Параметър на вакуум миксер машина

Модел

YHS-300

Обем на емулгиращия съд

300 L

Обем на тенджерата за вода

240L

Обем на нефтената саксия

150L

Материал на смесителя

SUS316L

Стена за изстъргване на стена

5.5KW

Мощност на хомогенизатора

7.5-11KW

Мощност на резервоара за вода

1.5KW

Мощност на резервоара за нефт

1.5KW

Мощност на вакуумна помпа

3KW

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-86 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3500 r / min

Характеристика и предимство на вакуум миксер машина

1. Тази машина е нов тип, предназначен за двоен хидравличен асансьор, който може да осигури стабилността на главния резервоар, когато машината работи, и конструкцията на разтоварване с накланяне, за да се гарантира пълно изхвърляне на материала.

2. Вакуумната миксерна машина напълно отговаря на санитарните изисквания, така че частите на основния резервоар и бъркалката, които са прикрепени към материала, да внесат внесената SUS316 L неръждаема стомана.

3. Има някои конфигурация може да бъде избрана от вас, като например система за контрол или отопление начин. Освен това, ние предлагаме и услугата проектиране и производство, за да можем да персонализираме машината според вашите изисквания.

Приложна сцена на вакуум миксер машина

Материалът ще бъде с висока чистота и емулгиран от хомогенния възбудител в гладък и гладък кремообразен материал. Така че е идеално оборудване за козметичните, фармацевтичните и ежедневните кремообразни продукти като козметични сметанови продукти: почистващ препарат за лице, тонизиращ крем и слънцезащитен крем.

Vacuum Mixer Machine3.jpgVacuum Mixer Machine2.jpg

Пакет от машина за вакуумен миксер

Вътрешна опаковка

PE фолио обвивка като цяло

Фитингите са опаковани в отделна PE торба.

Резервните части се доставят в чанта.

Ъглите са добре увити и защитени с хартия от синтетични влакна, за да се избегне възможна драскотина.

Външна опаковка

Шперплатов корпус

Силен и солиден

Палета отдолу за по-лесно натоварване и разтоварване на контейнера

image005.jpgМайонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg


Следпродажбено обслужване

1. Време за гаранция: една година, считано от датата, на която продуктът е квалифициран.

Всички повреди, с изключение на неправилната работа по време на гаранционния период, се ремонтират свободно. Но разходите за пътуване и хотелът трябва да се разчитат на купувача.

2. Услуги по поддръжката: всяка неизправност се случи, след като ни запитате, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, освен специалните причини.

3. Услуги през целия живот: предоставяме услуги за цял живот за всички продукти, които сме продали, и доставяме резервните части с намалена цена.

4. Сертификационни услуги: можем да предоставим на клиентите сертификати, свързани с тях по желание на клиентите.

5. Инспекционни услуги: можете да поискате от третата част от инспекционната компания или вашия инженер да провери машината преди изпращането й.


ЧЗВ

1.Q: Вие сте производител или търговско дружество?

A: Ние сме производител с над 17 години опит. И ние имаме почти 150 техници и 17 електрически автоматични машини старши инженери.

2.Q: Какви са предимствата ви?

О: Ние сме фабрика с напреднали технологии. Всички продукти, произведени от нашите работници, така че можем да се уверим, че 100% от нашите продукти са с високо качество, които всички отговарят на GMP стандарт и нашата цена е по-конкурентоспособна от търговската компания.

3.Q: Как да поръчате?

О: Може да ми изпратите запитване, след което можем да потвърдим данните по имейл или по телефона.

4.Q: Колко струва транспортните товари?

О: Товарът зависи от теглото и размера, както и от пристанището на дестинацията.


Hot Tags: вакуум миксер машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също