Хомогенизатор на вакуумен миксер

Хомогенизиращата машина за вакуум смесител се състои от вакуум емулгиращ основен резервоар, резервоар за вода, резервоар за масло, двойна система за смесване на посоката с тефлонов скрепер, вакуумна система, система за регулиране на температурата на електрическо или парно отопление и електрическа система за управление.

Информация за продукта


Описание:

Хомогенизиращата машина за вакуум смесител се състои от вакуум емулгиращ основен резервоар, резервоар за вода, резервоар за масло, двойна система за смесване на посоката с тефлонов скрепер, вакуумна система, система за регулиране на температурата на електрическо или парно отопление и електрическа система за управление. Това е професионалното оборудване за производство на висококачествен крем, мехлем или лосион.

Основният резервоар на вакуумния смесител Homogenizer, работещ в напълно запечатано състояние. За да се избегне замърсяването на праха и бактериите. Разтвореният материал изсмуква се от резервоара за вода и резервоара за масло директно към главния съд. Основният резервоар може да бъде отопление и охлаждане. Високоскоростното диспергиране и емулгиране на материала в резервоара чрез хомогенизатора и пасатора, материалът става изящен и перфектен. Хомогенизаторът на вакуум смесител, произведен от нашата фабрика, приема висококачествена неръждаема стомана, всички части, които контактуват с материал, са SUS316L, напълно отговарят на стандарта GMP.

вакуум смесител homogenizer1.jpgвакуумен миксер homogenizer2.jpg


Характеристики и предимство:

1. Сложното изстъргване и смесване на хомогенизаторната машина с вакуум смесител е подходящо за всеки вид сложна рецепта и постигане на оптимизиращ ефект.

2. ПТФЕ стържещата дъска се погрижи за тялото на смесителния жлеб и изстържете материала за вискозитет на стената на котела.

3. Хомогенизаторът е инсталиран на дъното на котела, за да увеличи мощността на двигателя по-пълно и силно. По време на малко производство той може да упражнява хомогенизиращ ефект напълно.

4. Изотактически крива ротор на Mightiness баланс е съчетан със статор със съответната структура, за да се реализира течен разрез с висока способност, триене, центробежен, за да се гарантира изискан и гладък крем. Огледало за полиране на корпуса и тръбата на котела до 300EMSH (санитарен клас) според Daily Chemical и GMP стандарта.

5. Клиентът може да избере хомогенизатор на честотата на преобразуване на честотата и най-високата скорост на въртене е 3500 об / мин.

 

Конфигурация:

Модел

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Обем на емулгираща саксия

100 L

150 L

300L

500 L

Вакуумно налягане на емулгираща саксия

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулгираща саксия

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

& le; 120 ℃

Налягане на якето

нормални налягания

Скорост на изстъргване на блендера за чинии

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Скорост на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V и plusmn 10% -15%

50Hz

380V и plusmn 10% -15%

50Hz

380V и plusmn 10% -15%

50Hz

380V и plusmn 10% -15%

* Всички наши машини могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента & rsquo;

Приложение:

1. Ежедневна химическа и козметична индустрия:

детски крем, крем за бръснене, шампоан за крем, паста за зъби, студен крем, слънцезащитен крем, почистващ препарат за лице, крем за влага, почистващ препарат, шампоан и т.н.

2. Фармацевтичната индустрия:

Емулсия, емулгатор, мехлем, сироп и др

3. Хранителна промишленост:

сос, сирене, перорален сироп, хранителен разтвор, храна за бебета, шоколад, захарин и др

3. Химическа промишленост:

латекс, осапуняване, боя, смола, лепила, смазочен агент и др

вакуум смесител homogenizer3.jpg

 

Опаковка и доставка:

Цялата машина, която опаковахме в стандартния калъф от дърво Ply, и има многослойна защита, за да избегне водата и сблъсъка. Обикновено срокът за доставка е 30 работни дни, като се базира на обема и количеството на машината.

Vacuum Mixer Homogenizer

Нашите предимства:

1. ние сме производителят, цената, която предлагаме на нашия клиент, е най-изгодната цена.

2. Материалите и аксесоарите, които всички ние избираме от световно познатия и надежден доставчик, за да гарантираме, че нашата машина може да работи стабилно и дълготрайно, и напълно да отговаря на стандарта GMP.

3. Имаме зрял и професионален производствен екип, така че всяка стъпка в нашия производствен процес е под строг контрол.

4. Ние предлагаме перфектно решение и обслужване на нашите клиенти. Ние помагаме на клиента да създаде нова фабрика и подреждаме инженери да обслужват на място за инсталиране на машини, обучение на оператора, отстраняване на грешки в машината и т.н.

5. Ако малката машина, операционното меню и видеоклипът ще бъдат изпратени на нашия клиент, когато плащането приключи, и направете машината да провери преди доставката.

6. 12 месеца гаранция след проверка на клиента; Осигурете носеща част за 6 до 12 месеца и относителни спецификации и QC доклад.

Vacuum Mixer Homogenizer

сертифициране

През последните години получихме 17 национални патента, преминахме ЕС CE и сертифициране на ISO9001 система за управление на качеството, цялото оборудване е в съответствие с GM стандартите.

Като цялостен доставчик на решения, ние доставихме оборудване за производство, автоматичен и процесов контролер MES управление на изпълнението на производствения обект, управление на проследяването на MPRs, управление на суровините и автоматично събиране на данни, анализ на производствените данни и онлайн отчитане (управление) и др.


Vacuum Mixer Homogenizer   Vacuum Mixer Homogenizer


Hot Tags: хомогенизатор на вакуумен смесител, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like