Вакуум емулгираща машина за миене на ръце

Вакуум емулгираща машина за миене на ръце

Характеристика 1. Вакуумната емулгираща машина за миене на ръцете е коаксиална машина за хомогенизиране с две задвижвания, завършеният гранулиран е много малък. Той е комбиниран с изстъргване и смесване на стената на резервоара с най-високо задвижване, бързо хомогенизиране с висока срязваща турбинна дисперсия и глава за емулгиране. В ...

Информация за продукта

vacuum emulsifying machine

Характеристика

1. Вакуумната емулгираща машина за миене на ръцете е коаксиална машина за хомогенизиране с две задвижвания, завършената гранулирана е много малка. Той е комбиниран с изстъргване и смесване на стената на резервоара с най-високо задвижване, бързо хомогенизиране с висока срязваща турбинна дисперсия и глава за емулгиране.

Хомогенизиращият турбинен емулгатор трябва да бъде независим и инсталиран на дъното на основния резервоар.

2. Ако не работи с хидравлична система за повдигане, капакът на основния резервоар може да се повдига и спуска надолу автоматично.

3. Всмуквайки съставки чрез вакуумно засмукване, основният резервоар може да обезвъздуши и дегенерира старателно.

4. CIP система за почистване може да бъде избрана (Забележка: Топката за CIP спрей, инсталирана на капака, не е CIP система)

5. Вътрешната страна на материалите за контакт на резервоара е от SUS 316 L, външната страна е SUS 304

emulsifying machine

предимство

  1. Автоматичен хидравличен повдигащ капак и накланяне на основния резервоар

  2. Честотният преобразувател може да регулира скоростта на въртене на хомогенната бъркалка в диапазона от 0-3500 об. / Мин. И скоростта на въртене на смесителната бъркалка в диапазона от 0-63 об. / Мин.

  3. Вакуумното изсмукване на съставките може да избегне разпенване, бактерии и прах.

  4. Всички основни компоненти на машината са сложно подбрани от известни производители в различни страни. Основната технология на хомогенизатора е от Geman.

  5. Материалът на вътрешната повърхност на резервоарите и тръбите, които контактуват със съставки, е SUS 316 L, другите части на машината са изработени от SUS 304.

  6. Повърхностите на машината, контактуващи със съставките, са огледално полирани до степен 300 EMSH, което напълно отговаря на стандартите на GMP.

  7. Според различни производствени изисквания, резервоарите могат да се нагряват чрез маслена проводимост, парна проводимост и водна проводимост. Електрическото отопление също може да бъде опция.


Company Information

production process

cooperative customer

packing and shipping


Hot Tags: вакуумна емулгираща смес за ръчна дезинфекция, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също