Високоскоростна вакуумна хомогенизираща емулгираща смесителна машина

Вакуумният хомогенизиращ емулгатор е подходящ за производството на продукти. Ако трябва да произвеждате висококачествени течности, можете също да използвате вакуум хомогенизиращ емулгатор. Поради вакуумната система, тя може да извърши добро разпенване. Може да произвежда паста за зъби, козметика, кремове и шампоан за почистване и др.

Информация за продукта

Вакуумният хомогенизиращ емулгатор е подходящ за производството на продукти. Ако трябва да произвеждате висококачествени течности, можете също да използвате вакуум хомогенизиращ емулгатор. Поради вакуумната система, тя може да извърши добро разпенване. Може да произвежда паста за зъби, козметика, кремове и шампоан за почистване и др.

U7bef95aa92b1428f8cc7ebcf30c79b642

Emulsifying Machine


Подробности за вакуумния емулсионен смесител:


-Анкор смесване

-Рамков тип смесване

-Тефлон скрепер

Подробности за вакуумния емулгиращ смесител:


-Половината отворен резервоар за вода и резервоар за масло

-Запечатан тип резервоар за вода и резервоар за масло

-Диспергираща плоча


Vacuum Emulsifying Mixer

Описание на продукта:

1. Вакуумно хомогенизиращата емулгираща машина се състои от основна тенджера, маслено-водна тенджера и операционна платформа. Има вакуумни системи, смесителни системи, хомогенизиращи системи, отоплителни системи и др.

2. Материалът може да се нагрява или охлажда съгласно техническите изисквания. Можете да изберете парно или електрическо отопление според изискванията на клиента.

3. Корпусът на резервоара е изработен от висококачествена неръждаема стомана и всички контактни части приемат неръждаема стомана SUS316L. Корпусът и тръбата на резервоара са подложени на огледално полиране.

4. Различни форми на смесване на лопатки са подходящи за производство на различни видове производство на продукти.

5. Смесителят за изстъргване на стена приема честотен преобразувател за регулиране на скоростта, който може да бъде адаптиран към различни продукти според изискванията на клиента.

6. Системата за смесване включва еднопосочно смесване, двупосочно смесване и смесване на спирални ленти. Системите за повдигане включват едноцилиндрово повдигане и двуцилиндрово повдигане. Според вашата заявка можем да персонализираме подходящата машина за вас.

7. Вакуумното разпенване може да направи изискването за достигане на материала на асептично. Той приема вакуума за засмукване на материала, особено за прахообразния материал, който може да избегне праха.

8. Той е напълно в съответствие със стандартното производство на GMP и е преминал CE сертификация.

Функции:

Начин на отопление на материала: парно отопление или отопление с електричество.

Охлаждане на материала със студена вода през сако на миксер.

Външният слой вакуумен емулсионен смесител за хомогенизатор има функция за запазване на температурата, която може да избегне повреда на температурата на врокера.

Всмукване на материал в основната тенджера чрез вакуумна система, която може да достигне до деформация
Начин на смесване: еднопосочно или двупосочно смесване с PTEF скрепер

Два вида вакуумни емулгиращи смесители за избор:
Хидравличен тип и фиксиран тип
Хидравличен тип: капакът на основния съд може да се повдига нагоре и надолу при работа
Фиксиран тип: капакът на миан саксия и миксер е фиксиран, не може да се повдига нагоре и надолу с механична работа.

Информация за компанията:

Повече от 18 години опит на пазара на машини. Нашите машини са доставени в Европа, Близкия изток, Южна Азия и Африка с висока репутация. И сега имаме най-добра промоция за нова година. Gaoyou Aerospace factory factory е производител и продавач, специализиран в проучвания, разработка, производство на козметични, хранителни продукти и дистрибуция на козметични, хранителни и фармацевтични машини, резервоари за съхранение и др.

Company Information

showroom1

showroom2

Доставка на опаковка:

-Машинно почистване -Защита срещу ръжда -Безопасност срещу сблъсък с памук-Опаковане-Опаковка от шперплат-Натоварване на контейнера.

Packing and Delivery

delivery

team

Hot Tags: Високоскоростна срязваща вакуумна хомогенизираща емулгираща смесителна машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също