Вакуумна емулгираща хомогенизираща козметична машина

Вакуум емулсифицираща хомогенизираща козметична машина за внасяне Въведение: Вакуумна емулсионна хомогенизираща машина за козметична обработка е професионалната Специфично за продукта за грижа за кожата и козметичния продукт. Машината се състои от основен резервоар, резервоар за вода и резервоар за масло, хидравлично повдигане ...

Информация за продукта

Вакуумна емулгираща хомогенизираща козметична машина за производство

Въведение:

Вакуумната емулсифицираща хомогенизираща машина за козметична обработка е професионална Специфично за продукта за грижа за кожата и козметичния продукт.

Машината се състои от основен резервоар, резервоар за вода и резервоар за масло, хидравлична подемна система, вакуумна система, система за смесване и хомогенизиране. Суровината, изсмукана от резервоара за съхранение или от резервоара за разтваряне във вакуум. Вакуумната система е помощ за избягване на прах и бактерии, а също така може да направи материала демонстрация.

Цялата машина приемаме висококачествена неръждаема стомана SUS 316L или SUS304, огледално полиране за цялото тяло на резервоара (включително тръбата), Което отговаря на GMP и хранителни.

Хомогенизаторът, произвеждан от фабриката на Gaoyou Aerospace Chemical Machinery, възприема световна технология, работеща стабилно и трайно. Различната суровина, която постоянно се срязва чрез хомогенизиране с висока скорост, за да прегрупира материала и да достигне изискано състояние.

Вакуумна емулсифицираща хомогенизираща машина за козметична обработка1.jpgHonogenizer head-vacuum emulsifying homo mixer.jpg


Характеристика и предимство:

1.Homogenizer е проектиран и произведен от нашата собствена фабрика, Gaoyou аерокосмически химически машини фабрика, осигуряване на качеството.

2.Попълване в съответствие с GMP стандарт (Изработени от неръждаема стомана, тялото на резервоара и тръбата се извършват огледало полиране до 300U.

3.Частите, които влизат в контакт, са изработени от неръждаема стомана SU316L.

4. Носенето на цялата машина приема японски NKS продукти.

5. да се осигури със световна известност марка Честотен преобразувател, да се намали електричеството, добра защита на себе си и стабилна работа.

6. Хомогенизиращият печат приема продукта на Германия Bergman. Добър запечатващ ефект, безопасен и надежден.


Конфигурация:

Модел

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Обем на емулгиращия съд

100 L

150 л

300L

500 L

Вакуумното налягане на емулгиращия съд

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане
Скорост на изстъргване на плочата

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%


Приложение:

Козметика и грижа за кожата: Крем за лице, детергент, продукт за оцветяване на коса, паста за зъби.

Промишлена храна: Есенция, Сок, конфитюр от плодове, Сладолед, млечни продукти, шоколад.

Медицина: Клетъчна паста, лекарствен синтез, ваксини, мастни емулсии, суспензии, мехлеми, препарати.

Вакуумна емулгираща хомогенизираща машина за козметична обработка3_ 副本 .jpg


Опаковане и доставка:

Цялата машина, която опаковахме в стандартно куфарче от дърво Ply, има многослойна защита, за да избегнем водата и сблъсъка. Обикновено времето за доставка е 30 работни дни, базирано на обема и количеството на машината.

Вакуумна емулгираща хомогенизираща машина за козметична обработка4_ 副本 .jpgВакуумна емулгираща хомогенизираща машина за козметична обработка5_ 副本 .jpg


ЧЗВ:

Q1: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A1: Ние сме фабрика, специализирана в ежедневната козметична и фармацевтична техника. Което беше сертифициране по CE и TUV. Нашата фабрика е специализирана в машината файл повече от 10 години.

Въпрос 2: Къде се намира вашето фабрично място? Как мога да посетя там?

A2: Нашата фабрика се намира в Jiangsu, Китай, добре дошли да ни посетите по всяко време. Можете да вземете самолета до Шанхай и след това да тръгнете по магистралата до станция Zhenjiang (1 час), тогава ще вземем ф.

Въпрос 3: Как работи вашият фабрик по отношение на контрола на качеството?

A3: Качеството е приоритет. Ние винаги придаваме голямо значение на контрола на качеството от началото до края. Подкрепяме да инспектираме машината преди изпращане.

Q4: Каква е гаранцията, ако купим от вас?

А4: Цялото оборудване, поръчано от нас, ще осигури една година гаранция от датата на доставка. Ако има някаква част от износване, която е нарушена в рамките на гаранцията и не е причинена от неправилна работа, тогава ще предлагаме новите части безплатно.

Въпрос 5: Какво ще кажете за сервиза?

A5: Няма проблем да можем да изпратим нашия инженер да инсталира или да поправи машината локално своевременно, но клиентът трябва да плати разходите за кръглите билети и да организира хотелското настаняване за нашия инженер.


Нашите клиенти:

Вакуумна емулгираща хомогенизираща машина за козметична обработка6.jpgHot Tags: вакуумна емулгираща хомогенизираща козметична машина за производство, доставчици, производители, фабрики, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също