Емулгираща машина за вакуумно разпенване

Емулгираща машина за вакуумно разпенване

Осигурен със система за повдигане на налягането на маслото, която може свободно да повдига и спуска капака на котела и има функция като накланяне на котела Вакуумното разпенване може да накара материалите да отговарят на изискването да са санитарни и асептични.

Информация за продукта

Емулгираща машина за вакуумно разпенване


vacuum emulsifying machine

Принцип на работа:

След като материалите се нагряват и разбъркват във водни и маслени тигани, те се всмукват в емулгиращия съд от вакуумна помпа. Чрез централното разбъркване в горната част на емулгиращия съд и скрепера от политетрафлуоретилен, всички материали, прикрепени към стената, се помещават, за да накарат стъргащите материали непрекъснато да създават нови граници.


След като лопатките се режат, компресират и сгъват, те се разбъркват и смесват, за да изтекат надолу към тялото на гърнето. При хомогенизатора отдолу материалът преминава през процеса на силно срязване, удар и турбулентен поток, генериран между високоскоростното въртящо се режещо колело и фиксираната втулка за рязане. Материалът се нарязва в срязващия шев и бързо се раздробява на частици 200um-0.2um.


Поради вакуума в емулгиращия съд, мехурчетата, генерирани по време на процеса на смесване на материалите, се изпомпват своевременно. Чрез вакуумиране произведените продукти вече не се смесват с мехурчета в процеса на смесване, за да се осигури производството на висококачествени продукти с блясък, финост и добра пластичност.


Приложение и поле на приложение:

Този продукт се използва главно в ежедневни продукти за химическа грижа, биологична медицина, хранителна промишленост, мастило за нанасяне на покрития, наноматериали, нефтохимическа промишленост, печатащи и боядисващи спомагателни материали, хартиена промишленост, пестицидни торове, пластмасова гума, силова електроника и други фини химикали. Той е по-ефективен за емулгиращи материали с висок вискозитет и твърдо съдържание. Уверете се, че бъркането е равномерно, качеството на всяка саксия е еднакво, цветът е постоянен и вкусът е богат.


Технически параметри:

МоделYHRHJ-50YHRHJ-100YHRHJ-200YHRHJ-500
Обем на миксера50L100L200L500L
Вътрешен материал (Япония)SUS316LSUS316LSUS316LSUS316L
Външен материал (Шанхай Baogang)SUS304SUS304SUS304SUS304
Материал на греблоSUS316LSUS316LSUS316LSUS316L
Скорост на хомогенизатора (SIEMENS)0-3040r / мин0-3040r / мин0-3500r / мин0-3500r / мин
Мощност на хомогенизатора3.0KW4.0KW5.5KW7.5KW
Скорост на смесителя (честотен преобразувател)0-63r / мин0-63r / мин0-63r / мин0-63r / мин
Температура на смесителя≤100℃
Налягане на якетонормално налягане
Волтаж50-60Hz 380V ± 10% -15%За нас:

High quality Vacuum Emulsyfing Mixer for Cosmetic production products

Кооперативен клиент:

High quality Vacuum Emulsyfing Mixer for Cosmetic production products

ЧЗВ:

High quality Vacuum Emulsyfing Mixer for Cosmetic production products


Hot Tags: вакуумна машина за пенообразуване емулгиране, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също