Вакуум машина за смесване на смесителя

Вакуум машина за смесване на смесителя

Нашият вакуум емулгиращ миксер е най-продаваният продукт на нашата компания, той приема световната уникална функция и вносни аксесоари като Германия запечатване, Siemens мотор, ABB мотор, Delta честотен контрол на двигателя технология. С нова структура, той е с фиксиран високоефектиива хомогенна емулгатор в долната част или в горната част. Всички те го прилагат за всички видове производството на козметичен крем.

Информация за продукта

Вакуумната хомогенизираща емулгираща машина е с фиксиран висококачествен хомогенен емулгатор на дъното и разбърква гребло с PTFE стъргал, проектиран с хидравлично вдигане на налягането на маслото, системата за управление с ръчно управление на бутон или PLC сензорен екран, резервоар за вода и масло е optional.so е много подходящ за козметичната индустрия на различни видове кремави продукти.


photobank (2)


Внесени резервни части:

бутон от Япония Фуджи, PLC сензорен екран от Siemens, мотор от Siemens или ABB, честотен конвертор от Schneider, температурен сензор от Omron.

Осигуряване на безопасност:

  1. защита от течове: претоварване с електрически ток или късо съединение, течове, недостатъчно напрежение, предпазител ще бъде прекъснат.

  2. безопасност заключване:предотвратяване на пот покритие се нагоре по време на работно състояние;

  3. бързо монтиран вентил: свързваща рамка на машината.


Hot Tags: вакуум дефом смесител хомогенизатор машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също