Автоматична машина за приготвяне на сос

Автоматична машина за приготвяне на сос

Оборудване за приготвяне на доматен сос 1. Машината е снабдена с нестандартно стъкло. Има стъргалки за почистване под стъклената плоча и със затворен тип светлина, операторът може да провери състоянието на хомогенизацията. 2. Основният резервоар за хомогенизиране използва блендер за изстъргване под центрофугата ...

Информация за продукта

Food homogenizer mixer


1. Автоматичната машина за приготвяне на сос е оборудвана с нестандартно стъкло. Има стъргалки за почистване под стъклената плоча и със затворен тип светлина, операторът може да провери състоянието на хомогенизацията.

2. Основният резервоар за хомогенизиране използва блендер за изстъргване, при ефекта на центрофугата, скреперът PTFE е в непосредствена близост до стената, за да изстъргва материал от стената. Използва се безстепенна настройка на скоростта. Скоростта на смесването може да се регулира безкрайно от 0 до 80 оборота в минута. Материалите ще бъдат добре хомогенизирани, независимо от количеството материали, поставени в резервоара. Общото качество на материалите трябва да покрива хомогенизатора. Хомогенизаторът може да се инсталира през дъното на машината.

3. Резервоарът за вода и резервоарът за масло използват електрически нагреватели в кожуха, слоят ourside е за защита на топлината. Той предпазва оператора от изгаряния.

4. Усъвършенствана хидравлична система, която улеснява премахването на материала и е много удобно да почиствате машината.

5. За да се гарантира добро представяне на машините. Внасяме световноизвестна марка за компоненти като електроника Schneider, двигатели Simens, лагери NSK, инструменти Omron и така нататък.


Скорост на смесване0-3040 об. / Мин
МатериалиSS304, SS316
Продукт SuitalbeКозметичен крем, лосион, масло за тяло ..
Машинен типФиксиран тип и Тип повдигане


Работен обем от 10 до 4000 литра

Стандартна функция:

Изцяло санитарен дизайн от неръждаема стомана (качество 316)

Полусферичен контейнер

Външно, вътрешно полиране


Незадължителни функции:

Отоплителна / охладителна риза

Изолационен слой и облицовка на нагревателна риза

Хомогенизатори, монтирани отгоре и надолу

Обхват на бъркалка-котва, витло

Спомагателно оборудване-помпи, системи за плъзгане и др.

контролен панел

Изходен клапан

Хидравлична система за повдигане

Система за накланяне


vacuum homogenizing emulsifier

(Структура на автоматичната машина за приготвяне на сос)


Използва се широко за:

Лепила, кипене, химикали, сладкарски изделия, готвене, козметични кремове, мазнини, храни, плодови пълнежи, гелове, гелове (силикон), общо смесване, хомогенизиране, мастила и покрития, конфитюри и консерви, месни продукти, масла, пастьоризиране, фармацевтични продукти, Сосове и лютеници, шампоани, лакове за обувки, каши, супи, разбъркване, сиропи.


Моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разработите правилното решение за вас.


sauce mixer making machine

Hot Tags: Автоматична машина за приготвяне на сос, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също