Поставете емулгираща машина Homo Mixer

Поставете емулгираща машина Homo Mixer

Пастата емулгираща хомо миксерна машина има хидравлична система за повдигане, която е много удобна за цялостно почистване и дизайн за изхвърляне, за да се гарантира изхвърлянето на материал напълно; някои конфигурации приемат внесени материали.

Информация за продукта

Персонализирана паста за емулгиране на смесител Homo

описание

Aerospace Machinery предлага иновативна, лъскава и добра устойчива на нагряване паста емулгираща машина Homo Mixer, ние сме успешен производител и доставчик със силна капиталова мощност и богат опит. Тази машина поглъща съвременната технология от дома и на борда, също съчетава мъдростта и опита на нашите инженери. И ние имаме висока репутация от нашия клиент за отличното качество и високо технологичните умения на машината.

Основните му характеристики: разполага с хидравлична система за повдигане, която е много удобна за цялостно почистване и дизайн за изхвърляне, за да се гарантира изхвърлянето на материал изцяло; някои конфигурации приемат внесени материали.


Поставете емулгиращ Homo Mixer Machine1_ 副本 .jpg

параметър

Не

Вещ

Материал, име, спецификация

произход

Забележка

一, Configuration

1

Основен бойлер

Проектиращ обем: 60L;
Работен обем: 50L

космически

Полиране отвътре и извън големи размери 300U

2

Външно покритие

SUS304

Китай

GMPstandard

3

разбъркващо гребло, вал

316L

космически

GMPstandard

4

скрепер

тефлон

Япония

GMP стандарт

5

Мотор за разбъркване

Мощност на двигателя на Stirrer: 1.5KW
Скорост на смесител: 0-120r / min

Немско съвместно предприятие
Тайван

Редуктор на скоростта на Guoman jiangdu
Честотен отладчик на Тайван

6

Долен хомогенизатор

Мощност на двигателя: 3KW
Скорост на смесител: 0-3500 об. / Мин

Швеция

Двигател на Siemens

7

Механично уплътнение

Бергман печат

внос

Немски

8

Мотор за разбъркване

Мощност на двигателя: 0.37KW Скорост на смесител: 880r / min

Съвместно предприятие

Siemens Motor

9

Повдигаща система

Система за повдигане на налягането на масло, мощност: 1,5KW
Лопатна помпа, електромагнитен клапан, разсейващ клапан, възвратен клапан, всички произведени в Тайван

Тайван

Характеристика и предимство

1. Вътрешният материал на основния резервоар приема SUS 316 неръждаема стомана, отговарящ на санитарния стандарт, а външният материал приема SUS 304 неръждаема стомана, отговарящ на GMP стандарта.

2. PLC контрол или управление на бутони могат да бъдат избрани според вашата индустриална ситуация и вашите изисквания към продукта.

3. Има резервоар както за резервоара за вода, така и за резервоара за масло, който може да насърчи мобилността на материала в резервоара.

4. Ние сме производител и доставчик с много опит, така че можем да осигурим отлично обслужване и конкурентна цена за вас

5. Услугата, която предложихме, включва проектиране, производство, инсталиране, поддръжка и модернизация на машини и оборудване. И ние имаме 150 техници и 17 електронни автоматични старши инженери, които имат много опит в чужбина.

Приложна сцена

Той се използва широко във фармацевтичната, козметичната, хранителната и специалната индустрия, така че е

идеално оборудване за производство. С функцията на острието на блендера и скрепера, материалът в основния резервоар ще бъде с високо ниво на главата за емулгиране във вакуум.

Пакет от паста за емулгиране на смесители Homo

Поставете емулгиращ Homo Mixer Machine2.jpgПоставете емулгиращ Homo Mixer Machine3.jpg

Нашата компания

От самото начало на създаването си, Аерокосмическите машини държаха принципа на обслужване на & ldquo; Кредит на първо място, приоритет на клиента & rdquo; с оръжие, за да създадем печалба за клиентите и се опитахме да бъдем лидер в тази област. Благодарение на хармоничната корпоративна култура и високото лидерство в сближаването на Core, нашата компания разполага със 150 техници и 17 старши инженери за електронни автомати. Сътрудничихме си с хиляди добре познати предприятия както у нас, така и в чужбина. Нашите машини са доставени в Европа, Близкия Изток, Южна Азия и Африка с висока репутация от клиенти от цял свят.

Поставете емулгиращ Homo Mixer Machine4.jpg

Нашата компания

От създаването си нататък нашата компания държеше принципа на обслужване „Кредит на първо място, приоритет на клиента“ с цел да създаде печалба за клиентите и да направи всичко възможно да бъде лидер в тази област. Благодарение на хармоничната ни култура на сътрудничество и сплотеното лидерство, ние прераснахме в предприятие от сто и петдесет техници, както и седемнадесет старши инженери по електронни автомати. Нашата компания е в състояние да стои в тази индустрия от 17 години, защото можем да запазим добро качество и конкурентна цена. Всички наши продукти са преминали CE и TUV сертификат и отговарят на GMP стандарта.

Hot Tags: паста за емулгиране на хомо смесители, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също