Оборудване за смесване на течности

Оборудването за смесване на течности се състои от функция за смесване, хомогенизиране, загряване и охлаждане. Прилага се върху течния продукт с нисък вискозитет, като шампоан, перилен препарат, душ гел и др.

Информация за продукта

Доставчик на оборудване за смесване на течности

  

Описание:

Бихме искали да представим течно смесително оборудване с хомосистема, която може да достигне 0-3500rpm. Можете да получите обезкостяващия, изискан, стабилен висококачествен продукт от рязане с висока скорост под срязване на ротор и статор.

Доставчикът на оборудване за смесване на течности разпределен с главния резервоар, резервоар за вода и резервоар за вода, електрическо табло за управление, стъпала на платформата и парапет. има много малки части на капака на основния резервоар, като въздушен филтър, вход за материали, отвор за добавяне на добавки, отвор за почистване на CIP. регулиране на налягането и др. Всяка част от нашето оборудване за смесване на течности може да бъде разглобена, това е удобно за доставка и почистване.

 


image001.jpg

image003.jpg

 

спецификация

Модел

YHJB-500L

капацитет на миксера

500L

Материал и дебелина

Вътрешен слой: 316L (6mm) яке: 304 (6mm)

Външен слой: 304 (3 мм)

Материал на блендера и дебелина

SUS316L (дебелина: 8 мм)

Материал и дебелина на платформата

304SUS

Налягане на якето

нормални налягания

Скорост на системата за изстъргване

0-86 r / min

Волтаж

50Hz 380V & plusmn; 10% -15%

Нагряване начин

Електрическо или парно отопление

 

Особеност

1) Двойното яке за отоплителна и охлаждаща система

2) Целият материал за контакт на продукта на оборудването за смесване на течности е неръждаема стомана 316L.

3) Homogenzier глава с Bergman механично уплътняване

4) Система за бавно смесване се прилага към бъркалката на вратата, чиято скорост може да бъде готова 0-86 об. / Мин

5) Системата за управление на оборудване за смесване на течности може да бъде избрана като бутон или PLC управление.

 

Прилагане на продукт

Оборудването за смесване на течности се прилага за направата на козметична основа, слънцезащитен крем, крем за очи, мляко

 

За нас :

Фабрика за химически машини Gaoyou yuhang, която е създадена през 2000 г. с регистриран капитал3,5 милиона RMB, обхваща площ от 9500 квадратни метра, годишна стойност на продукцията от 85 милиона, 150 професионални и технически персонал, 17 машини за електронна автоматизация, старши инженери.

Ние се придържаме към концепцията за услугата; Качеството е в основата, както и обслужването е принципът; и да предоставим на нашите стари и нови клиенти най-висококачествените машини на VIP услуга от предварителна продажба, продажба и след сервиз.

Нашите продукти са предпочитани от клиенти в чужбина. Всяка година посещавахме пет до шест изложби за промоция, включително панаир в Кантон, изложение за красота в Китай, Cosmoprof Asia, панаир на Йордания Китай, Inter CHARM Москва и In-Cosmetic в Тайланд. Редовните ни клиенти щяха да ни видят, защото биха искали да изграждат дългосрочно сътрудничество с нас.

image005.jpg

image007.jpg

 

Семинар за машинно тестване

image009.jpg

image011.jpg

 

сертификат

image013.jpgimage015.jpgimage017.jpg

Бизнес лиценз ; ГЕРМАНИЯ TUV сертификат, CE сертификат, който можете да проверите. Всеки друг сертификат, който също правим като сертификат за доказване на материали, сертификат за обработка.

 

 

 

Hot Tags: оборудване за смесване на течности, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирано, цена

Запитване

Може да харесаш също