Течен хомогенизатор Изработка на козметичен миксер

Течен хомогенизатор Изработка на козметичен миксер

Машината е съставена от: вакуумен хомогенизиращ смесител, резервоар за вода, резервоар за масло, отоплителна система, разбъркваща система, вакуумна система, електрическа система за повдигане и спускане, контролен панел, платформа и тръбна система. Той е идеален за производство на високо -градиращ мехлем, крем и гел във фармацевтичната, козметичната, фините химикали. Вакуумната емулгираща машина е подходяща за нагряване, топене, хомогенизиране и емулгиране на материали, тя е идеално устройство за производство на кремове, гелове, мехлеми, паста.

Информация за продукта

Течен хомогенизатор Изработка на козметичен миксер

微信图片_20200521115753

微信图片_20200521133127

微信图片_20200521133131

Описание на продукта:


Характеристики на вакуумния емулгатор:

1. Изработена от неръждаема стомана, вакуумното смесване гарантира асепсис

2. Отлична хомогенизираща и емулгираща ефективност за високо лепило

3. Устройство за засмукване на вакуум материал с висока честота, проста и удобна работа.

4. Емулгиращата машина може да се използва за отопление, топене, вакуумно хомогенизиране и охлаждане

5. Лесно за почистване


Изхвърляне начин

Капакът на гърне на емулгатора се повдига нагоре и надолу чрез хидравлична / електрическа система. Готовите продукти се изхвърлят по следните начини: обърнете саксията за изхвърляне, под налягане саксията, за да се изхвърлят материалите от долния изход с помощта на помпата за доставка.

Контрол на температурата

Използване на електрическата нагревателна лента за загряване на топлинната среда вътре в кожуха, за да загрее материала. Температурата на отопление е регулируема и може да се контролира автоматично. Също така е добре да се вкарва пара за отопление и да се подава охлаждаща вода в кожуха за охлаждане на материалите, лесен за работа.

Смесване начин

Хомогенизаторът и бъркалката с лопатки могат да се използват отделно или едновременно. Микронизацията, емулгирането, смесването, диспергирането на материалите могат да бъдат завършени за кратко време.


Технически параметър:Parameter

Информация за компанията:

Company Information

Production Line

Production Process

Packing and delivery

FAQ

Hot Tags: изработка на шампоан за козметичен миксер с течен хомогенизатор, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирайте, цена

Запитване

Може да харесаш също