Хомогенизатор на хидравлична вакуумна машина

Хомогенизатор на хидравлична вакуумна машина

Машината е подходяща за производство на различни видове паста, крем продукти в козметична и фармацевтична фабрика.

Информация за продукта

Хомогенизатор на хидравлична вакуумна машинаH2406c784cde444a0ae12ce417f6865aa4


465305956_861_副本
Описание на продукта:

1) Покритието на съда е автоматичен издигащ се вид, материалът е издигнат, изтеглете в емулгиращия съд от саксия за масло и вода на базата на тръба, която е под вакуум, изхвърлянето се основава на оборота на емулгиращия съд. А отоплителната система е електрическо отопление или парно отопление, че температурата е контрол на автоматизацията.

2) Поставете хладната вода в интеркалираното легло, така че да охлажда материала, проста работа и безопасност (отвън има топъл слой).

3) Хомогенизаторът и разбъркването на лопатките могат да работят заедно или да работят отделно, материалът за отслабване, емулгиране, смесване, диспергиране, tec, какво ще приключи за кратко време.

4) Позицията за контакт приеме висококачествена неръждаема стомана (медицинска употреба SUS 316 L материал, направен с консумативи, полиране на повърхността на огледалото на вътрешната повърхност, смесете хигиената на устройството в кавуум, то съгласува се с нормалното хигиенно стандартно производство на GMP, което е най-идеалното оборудване за производство.)


Технически спецификации:

Parameter

Информация за компанията:

Company Information

Production Line

Production Case

Packing and delivery

FAQ
Hot Tags: хомогенизатор на хидравлична машина за вакуумиране, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също