Хидравлично повдигаща козметична емулгираща смесителна машина

Хидравлично повдигаща козметична емулгираща смесителна машина

Хидравлично повдигаща козметична емулгираща смесителна машина Въведение: Хидравличният повдигащ козметичен емулгатор е смесител и емулгатор за козметичния крем. Тя е предназначена специално за козметичната, фармацевтичната промишленост, в съответствие с производството на сметана. В ...

Информация за продукта

Хидравлично повдигаща козметична емулгираща смесителна машина

Въведение:

Хидравличният повдигащ козметичен емулгиращ миксер е смесителното и емулгиращо оборудване за козметичния крем. Тя е предназначена специално за козметичната, фармацевтичната промишленост, в съответствие с производството на сметана. Машината използва външна модерна технология, състояща се от работен основен резервоар, резервоар за вода и резервоар за петрол, вакуумна система, смесителна система, хомогенизираща система, хидравлична подемна система, електрическа система за управление и др.

Емулсията с висок вискозитет, особено в производствения процес на крем, мехлем и емулсии, най-големият проблем е диаметърът на дисперсионната фаза е голям и въздухът се смесва в продукта. Ако диаметърът е твърде голям, това води до нестабилна емулсия и липса на блясък. Ако въздухът се смесва в материала, естествено ще се появи балонът и ще се замърси от бактериите.

Системата за хомогенизиране с висока разрязваща и тройна смес, правят материала изтънчен. Функцията за вакуум, за да се избегне попадането на прах в небето и обезглавяването. Осигурете производството на блясък, изящен и добър продукт за разтегливост.

Hydraulic lifting cosmetic emulsifying mixer machine1_副本.jpg


Характеристики и предимства:

1) Комплексното смесване на гребла е подходящо за всеки вид сложна рецепта и постига оптимизиращ ефект.

2) Перфектната плоча за изстъргване на ПТФЕ се грижи за тялото на браздата за смесване и изстъргва вискозитетен материал върху стената на котела.

3) Хомогенизаторът е монтиран на дъното на котела, за да увеличи мощността на двигателя по-задълбочено и силно. По време на малко производство, той може да упражнява напълно хомогенизиращ ефект.

4) Моторът баланс изоotactic крива ротор е съчетано със статор със съответната структура за реализиране на течност с висока способност нарязани, триене, центробежно, за да се уверите, изящни и хлъзгав крем. Котелът на корпуса и повърхността на огледалото за лъскане се покриват с 300EMSH (канализация) според стандартите Daily Chemical and GMP.

5) Клиентът може да избере хомогенизатор за времето за преобразуване на честотата и най-високата скорост на въртене е 3500 r / min.

 

Конфигурация:

Модел

YHX-А-100

YHX-А-500

Обем на емулгиращия съд

100 L

500 L

Вакуумното налягане на емулгиращия съд

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-83 r / min

0-83 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%


Приложение:

Храни: Маргарин, конфитюр, майонезни сирена, орални течности, бебешки храни, шоколади, захари и др.

Козметика: Крем за лице, лосион, паста за зъби, Паста за боядисване на коса. И т.н.

Медицина: Всички видове мазила, анти-биомаса, инжекция.

Композитни: Смолисти покрития, бои, лак за обувки, химически влакна и др.

Фармацевтични продукти: латекс, крем, мехлем, лекарствена супозитория, перорален сироп и др.

Химикали: латекс, сосове, продукти за осапуняване, бои, покрития, смоли, лепила и др.

Ежедневно химически: шампоан, душ гел, перилен препарат, сапун за ръце и др.

Hydraulic lifting cosmetic emulsifying mixer machine2_副本.jpg

 

Опаковане и доставка

Цялата нашата машина ще има тройна защита: Опаковъчно фолио, памук против сблъсък и дървена кутия PLY. За да избегнете водата и да намалите сблъсъците.

Обикновено машината ще доставяме по море, но също така приемаме въздушния и сухопътния транспорт.

Hydraulic lifting cosmetic emulsifying mixer machine3_副本.jpgHydraulic lifting cosmetic emulsifying mixer machine4_副本.jpg


ЧЗВ

Q1: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A1: Ние сме фабрика, специализирана във вакуум емулсификатор смесител, течност смесителна машина, цвят козметични вземане машина (червило, прах, лак за нокти, спирала), полуавтоматични и напълно автоматична машина за пълнене, тръба пълнене и запечатване машина, ,

Въпрос 2: Къде се намира вашето фабрично място? Как мога да посетя там?

A2: Намира се в Baiyun, Гуанджоу, на 20 минути от летище Baiyun с кола, можете да вземете метро линия 3 до станция Longgui.

Въпрос 3: Какво ще кажете за сервиза?

A3: Няма проблем да можем да изпратим нашия инженер да инсталира или поправи машината локално своевременно, но клиентът трябва да плати разноските за кръглите билети и да организира хотелското настаняване за нашия инженер.


Работният принцип на вакуумния емулсионен миксер:

Hydraulic lifting cosmetic emulsifying mixer machine5.jpg
Hot Tags: хидравлични повдигане козметични емулгатори миксер машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също