Емулгираща смесителна машина с хидравличен лифт

Емулгираща смесителна машина с хидравличен лифт

Тази машина е предназначена за хидравличен асансьор, капакът на основната тенджера може да се повдига нагоре и надолу при работа.

Информация за продукта

photobank (2)


Функция на продукта:

Начин на смесване: еднопосочно или двупосочно смесване с PTEF скрепер.

Два вида вакуумни емулгиращи смесители, които можете да изберете:

Хидравличен тип: капакът на основната тенджера може да се повдига нагоре и надолу с ръчно управление

Фиксиран тип: капакът на основната тенджера е фиксиран и не може да се повдига нагоре и надолу с механична работа.

Всички материали за контакт с продукта са от неръждаема стомана 316L, която отговаря на стандарта GMP. Други са изработени от SUS304.


Принцип на работа:

Чрез използване на вакуумна система, засмукване на материала в основния съд за смесване и хомогенизиране, праткалът на продукта се решава с висока скорост на срязване между работата на статора и ратора. Циркулация на високоскоростно смесване, висококачествен козметичен продукт може да бъде произведен със стабилна молекулярна структура.

Поставете хладната вода в якето, за да охладите материала, което е просто и удобно. Еднопосочното смесване или двупосочното смесване зависи до вискозитета на материала, ние можем да персонализираме греблото за вас. За по-голям резервоар като 500L или 1000L и т.н., предлагаме да изберете парно отопление, това ще спести време, но парно отопление се нуждае от допълнителен бойлер. Някои части на вакуумната емулгираща машина са изработени от висококачествена неръждаема стомана 316L, вътрешната и външната повърхност са с огледален лак 600U, устройството за вакуум миксер е направено в съответствие с нормалния хигиенен стандарт на GMP и е най- оборудване за производство на идеи.Модел
YHRHJ-100L
Мощност на смесване1.1KW
Скорост на смесване0-63об ​​/ мин
Мощност на хомогенизатора4KW
Скорост на хомогенизатора0-3000 об. / Мин
Мощност на вакуумната система
1.5KW
Мощност на хидравличната система0.55KW
Основна мощност на отопление6KW


Hot Tags: хидравличен асансьор емулгиращ смесител машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също