Хомогенизатор вакуумен емулгатор

Хомогенизатор вакуумен емулгатор

Вакуумният емулгатор за хомогенизатор е съставен от голям лопатен миксер и силен режещ хомогенизатор за емулгиране на продукти с висок вискозитет. Скрепери са около лопатки на смесител, които ефективно събират материали, залепващи за стената на резервоара, за достатъчно смесване на всички материали. При функции за рязане, пресоване и сгъване чрез обърнато въртене на лопатките на смесителите материалите продължават да се смесват и да се стичат надолу към хомогенизатора с високо срязване отдолу. Дисперсията и емулгирането с високо срязване е да се разпредели една или повече фази към друга непрекъсната фаза. Тези фази са взаимно неразривни при нормални условия. В хомогенизатора материалите се обработват в тясното пространство между статора и ротора при висока тангенциална и силна енергия на рязане, центробежно екструдиране, абразия, въздействащ и турбулаторен поток, произведени от ротор с висока скорост и високочестотен механичен ефект. При интензивни движения течната и газовата фаза се равномерно рафинират, диспергират и емулгират незабавно при правилно състояние на обработка и подходящо количество добавки. След високочестотна повторна циркулация, продуктите със стабилно качество са добив за събиране.

Информация за продукта

vacuum emulsifying machine

Характеристика

1. Вакуумният емулгатор Homogenizer е коаксиална машина за хомогенизиране с две задвижвания, завършеният гранулиран е много малък. Той е комбиниран с изстъргване и смесване на стената на резервоара с най-високо задвижване, бързо хомогенизиране с висока срязваща турбинна дисперсия и глава за емулгиране.

Хомогенизиращият турбинен емулгатор трябва да бъде независим и инсталиран на дъното на основния резервоар.

2. Отваряне на хидравличния горен капак

3. Зареждане на материал с вакуумен прах

4. Целият емулгиращ процес протича под вакуум, за да се избегне появата на мехурчета. Процесът отговаря на санитарни и стерилни изисквания.

5. CIP опция (цитирайте само най-горната топка за пръскане)

6. Частта за контакт на продукта е SUS31 6 L, лак за огледало 300 .

7. GMP съвместими

emulsifying machine

предимство

Хидравличен повдигащ горен капак.

Машината има смесители с две скорости, високоскоростен смесител за хомогенност (скорост е 0-3500 оборота в минута, регулиране на честотата на скоростта) и смесител за нискоскоростен скрепер (скорост е 0-40 об / мин, регулиране на честотата на скоростта). Нискоскоростният скрепер изстъргва стената на резервоара и се притиска до дъното с ниска скорост. Бързо зарязваща вихрово емулгиране в най-долната част на основния резервоар.

Зареждане на прахов материал чрез вакуум, за да се предотврати летящият прах. Цялата работна процедура протича под вакуум, за да се предотвратят образуването на мехурчета след бърза смесване и да се постигне изискване за санитарна и асептична обработка.

CIP почистването е оборудвано в тази система.

Частта за контакт на продукта е направена от SS 316 L материал. Вътрешната повърхност е огледално завършена до 300 MESH.

За да се гарантира стабилността на процеса на управление, вакуумната помпа е Германия Siemens, бутонът е Япония Fuji, преобразувателят е Япония Matsushita Electric Industries, а частта за електроуправление е Siemens.

Машината е направена изцяло според изискванията на GMP, което е най-модерното и най-съвършено оборудване за производство на крем.


Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ
Hot Tags: хомогенизатор вакуумен емулгатор, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също