Вакуум емулгиращ хомогенизатор с машина за високо вискозитет

Вакуум емулгиращ хомогенизатор с машина за високо вискозитет

Вакуумната емулгираща машина за хомогенизиране е вид машина за производство на химически продукти за течния материал. С високоскоростното въртене на хомогенната глава, свързана с двигателя, за рязане, разпръскване и въздействие на материала. По този начин материалът ще стане по-деликатен, причинявайки маслото и водата да се стопят. Широко използван в козметиката, душ гел, слънцезащитен крем и много други крем продукти. Сосове, сокове и др. В хранително-вкусовата промишленост.

Информация за продукта

Вакуум емулгиращ хомогенизатор с машина за високо вискозитет

微信图片_20200521115753

Описание на продукта:

1, Тройното смесване приема внесения честотен инвертор за регулиране на скоростта, което може да отговори на различни технологични изисквания.

2, Хомогенизиращата структура е направена чрез немска технология. Машината въздейства на импровизирания ефект на двойно-механично уплътнение. Максималната скорост на въртене на емулгиране може да достигне 3500 оборота в минута, а високата финост на срязване може да достигне 0. 2 - 5um.

3, Вакуумното обезпаразитяване може да накара материалите да отговарят на изискването да бъдат асептични. Вакуумните смукателни материали могат да избегнат прах.

4, Основният капак на котела може да приеме система за повдигане, лесно се почиства и ефектът на почистване е по-очевиден, основният бойлер може да приеме накланящо се изпускане.

5, Корпусът на котела е заварен с 3 слой, внесен SS плоча, корпус на резервоара и тръби, използващ огледален лак, който отговаря на стандарта GMP.

6, Според изискванията на процеса тялото на резервоара може да загрява и охлажда електрическото отопление.

7, За да осигури стабилността на цялата машина, машината приема внесените електрически уреди, които могат да отговарят на международните стандарти.


Основна структура:

Вакуумният емулгиращ хомогенизиращ миксер е съставен от 3 резервоар, 6 система и 1 работна платформа.

微信图片_20200521133131

微信图片_20200521133127

Технически параметри:

Vacuum emulsifer Parameter

Информация за компанията:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery


FAQ

Hot Tags: машина за производство на вакуумен емулгиращ хомогенизатор с висок вискозитет, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like