Високоскоростна вакуумна емулгираща миксираща техника

Високоскоростна вакуумна емулгираща смесваща машина Описание: За да се оцени емулгиращото смесващо устройство добро или не, то може да се свърже с много фактор. Такива като рационалност дизайн, материали, компоненти, конфигурация, емулгиращ ефект, следпродажбено обслужване, качество и т.н. Всички клиенти надежда ...

Информация за продукта

Високоскоростна вакуумна емулгираща смесваща техника

Описание:

За да се оцени емулгиращото смесване добро или не, то може да се свърже с много фактор. Като дизайн рационалност, материали, компоненти, конфигурация, емулгиращ ефект, следпродажбено обслужване, качество и др.

Целият клиент се надява, че продуктът, който произвежда, може да бъде достатъчно изтънчен,. Търсенето на потребителите за лекарства, храни и козметика ескалира. Неговата популяризира развитието на ултрамикронна емулгираща технология. Обикновено скоростта на хомогенизиране на високоскоростното вакуумно емулгиращо смесващо оборудване може да достигне 0-3500 об / мин. Аерокосмическият емулгаторен смесител за хомогенизатори е добър избор, за да направи материала изтънчен и стабилен.

image001.jpgimage003.jpg

Характеристика:

√ Предлага се с система за повдигане на маслото, която може свободно да повдига и спуска капака на котела и да има такива функции като накланяне на котела.

√ Системата за смесване възприема усъвършенствана тройна смесване и регулиране на скоростта на преобразуване на честотата, така че рекламите да задоволяват производството на различни технологични изисквания.

√ Изработена от неръждаема стомана SUS304 или SUS316L. Корпусът и тръбата на резервоара се извършват с огледално полиране, което е в пълно съответствие със стандарта GMP.

√ Функцията за вакуумно обезпрашаване може да направи материалите да отговарят на изискванията за санитарни и асептични. Вакуумният смукателен материал, който се използва, може да избегне прах, особено за прахообразните продукти.


Конфигурация:

Модел

YHS-50

YHS-100

YHS-200

YHS-500

Обем на емулгиращия съд

50 л

100 L

200L

500 L

Вакуумното налягане на емулгиращия съд

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

нормално налягане

нормално налягане

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%


Предимство:

1. Нашата вакуумна емулгираща смесителна машина са независими разработващи и произведени от нашата фабрика, която се намира в провинция Дзянсу.

2. Нашата машина приема превъзходни SUS304 & SUS316L неръждаема стомана. Всички отговарят на стандартите за GMP.

3. Машината за хомогенизиране на емулгатора има три слоя, машината може да се отоплява и охлажда.

4. Електрическият параметър използваме световно известната марка.


Приложение:

Високоскоростната вакуумна емулгираща смесителна апаратура е идеалното оборудване за козметичната и химическата, фармацевтичната, хранителната промишленост. Като крем за лице; крем за очи; фондация се допълва; мехлем; плодов конфитюр. Хомогенизиращата скорост е 0-3500 об / мин, така че тя може да срязва материала и да рекомбинира, да направи материала стабилен и равномерно разпределен. Методът на запечатване на хомогенизиращата глава може да използва керамичното или механичното уплътняване.

image005.jpg


Опаковане и доставка

Нашата машина ще има тройна защита. Първата защита е масло против ръжда, избягващо ръждане на машината за смесване. Втората защита е опаковъчният филм и памукът против сблъсъка, той помага да се избегне водата и удара. Последната защита е случаят с шперплата.

image007_ 副本 .jpgimage009_ 副本 .jpg


ЧЗВ

Q1: Време за доставка

A1: Обикновено времето за доставка е 45 дни след получаване на депозита. Ако поръчката е голяма, трябва да удължим времето за доставка.

В2: Какви логистични начини можем да работим за превоза?

A2: Можем да превозваме строителни машини с различни транспортни средства.

Обикновено ще отидем по море, на главните континенти, за леки резервни части в неотложно търсене, можем да ги изпратим с международна куриерска услуга. Като DHL, TNT, UPS или FedEx.

В3: Гаранционното време

A3: Осигуряваме една година гаранция, дълъг асансьор и предоставяме безплатна техническа поддръжка в рамките на гаранцията или след нея. В рамките на гаранционния период ние предоставяме ремонтни услуги безплатно. След изтичането на гаранционния период събираме само разходите за необходимите материали.

 

цех

image011.jpg

image013.jpg

image015.jpg

image017.jpg
Hot Tags: високоскоростна вакуумна емулгираща смесваща техника, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също