Високоскоростен вакуумен емулгиращ хомо смесител

Висока скорост вакуумна емулгираща смесваща техника 1. Описание Гуанджоу Аерокосмическа Автоматизация & Технологии Машини Ко ООД е производител на вакуум емулгиращо смесване оборудване. Нашата фабрика се намира в провинция Дзянсу. Нашата фабрика има повече от 10 години производствен опит, нашите ...

Информация за продукта

Високоскоростна вакуумна емулгираща смесваща техника

1. Описание

Гуанджоу Аерокосмическа Автоматизация & Технологии Машини Ко ООД е производител на вакуум емулгиращо смесване оборудване. Нашата фабрика се намира в провинция Дзянсу. Нашата фабрика има повече от 10 години опит в производството, нашата машина е много високо качество, трайни и дълъг живот на работа.

Високоскоростното вакуумно емулгиращо смесително оборудване е един от нашите отлични смесителни съоръжения. Повечето грижи за кожата и производството на козметични продукти купуват нашата машина за производство на висококачествени продукти. Високата скорост на срязване прави материала изтънчен и лесно се абсорбира от кожата.

Високотоковият хоризонтален хомогенизатор е независима научноизследователска и развойна дейност. Материалът ние приемаме SUS316L & SUS304 от висококачествена неръждаема стомана. Уплътнителният метод на Германия Burgmann прави машината безопасна и издръжлива.

image003.jpgHigh speed vacuum emulsifying mixing equipment2.jpg

2. Функции

● Предлага се с система за повдигане на маслото, която може свободно да повдига и спуска капака на котела и има функции като накланяне на котела

● Съгласно технологичните изисквания резервоарът може да отоплява и охлажда материала. Нагревателният метод може да бъде избран за пара или електрическо отопление според изискванията на клиента

● Разширената електрическа система за управление приема PLC контрол, който е оборудван с цветен сензорен екран, който напълно контролира данните за температурата на материала, смесва и хомогенизира скоростта и времето на въртене и др. И отпечатва горепосочените данни

3. Конфигурация

Модел

YHS-50

YHS-100

YHS-200

YHS-500

Обем на емулгиращия съд

50 л

100 L

200L

500 L

Вакуумното налягане на емулгиращия съд

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

нормално налягане

нормално налягане

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

4. Предимство

● Нашата компания е специализирана в смесителна машина повече от 10 години. Богат производствен опит, осигуряване на качеството.

● Нашата вакуумна емулгираща смесителна машина използва висококачествена неръждаема стомана SUS316L & SUS304. Напълно отговарят на стандарта за ДПП.

● Отлична система за смесване и хомогенизиране прави продукта в много добро състояние.

● Предоставяме услугата за отстраняване на грешки при инсталиране и обучение на персонала, ако клиентът поиска.

5. Приложение

Високоскоростният вакуумен емулгаторен смесител се прилага широко в козметичния продукт и продукта за грижа за кожата:

√ Крем за лице

√ Слънцезащитен крем

√ Крем за очи

√ Червило

image005.jpg


6. Опаковане и доставка

Нашата машина ще има тройна защита. Първата защита е масло против ръжда, избягващо ръждане на машината за смесване. Втората защита е опаковъчният филм и памукът против сблъсъка, той помага да се избегне водата и удара. Последната защита е случаят с шперплата.

image007_ 副本 .jpgimage009_ 副本 .jpg


7. Често задавани въпроси

В7: Време за доставка

A7: Обикновено времето за доставка е 45 дни след получаване на депозита. Ако поръчката е голяма, трябва да удължим времето за доставка.

Q8: Какви логистични начини можем да работим за превоза?

A8: Можем да превозваме строителни машини с различни транспортни средства.

Обикновено ще отидем по море, на главните континенти, за леки резервни части в неотложно търсене, можем да ги изпратим с международна куриерска услуга. Като DHL, TNT, UPS или FedEx.

В9: Гаранционно време

A9: Гарантираме една година гаранция, дълъг асансьор и предоставя безплатна техническа поддръжка в рамките на гаранцията или след нея. В рамките на гаранционния период ние предоставяме ремонтни услуги безплатно. След изтичането на гаранционния период събираме само разходите за необходимите материали.

8. Историята на клиентите

През последните години, с разширяването на пазара на Югоизточна Азия, нашата компания износ вакуум емулгатор смесител, неръждаема стомана течност миксер, оборудване за обработка на вода и машина за пълнене на нашите клиенти от Югоизточна Азия всяка година. Тези машини ще бъдат пуснати в хранително-вкусовата, козметичната, ежедневната химическа и химическа промишленост.

Миналия месец една партида от оборудване преминали тестването и отстраняването на грешки и доставят на Малайзия.

Този клиент е производител на крем и лицева маска за грижа за кожата. Поради качеството на продукта, произвеждан от старото оборудване, не е в състояние да отговори на настоящите пазарни изисквания, оборудването се нуждае от ъпгрейд. След сравнение с няколко производители на козметични машини, най-накрая нашият клиент ни избра, въз основа на нашия дългогодишен опит и висококачествен продукт.

image011.jpg

image013.jpgHot Tags: Високоскоростен вакуумен емулгатор homo миксер, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също