Високо срязващ емулгатор

Високо срязващ емулгатор

Вакуумният хомогенизатор може да бъде конфигуриран според клиентския процес и е подходящ за продукти, които трябва да бъдат емулгирани и смесени под вакуум. Може да се използва с нискоскоростно разбъркване на стена на скрепер за емулгирано разбъркване на продукти с висок вискозитет. Емулгаторът с високо срязване може да бъде конфигуриран за дисперсия, емулгиране, хомогенизиране, смесване и други процеси.

Информация за продукта

vacuum emulsifying machine

В процеса на производство на емулсии с висок вискозитет, особено кремове, мехлеми и емулсии, най-проблематично обикновено е големият размер на частиците на дисперсионната фаза и смесването на въздуха в продукта, размерът на частиците е твърде голям, което води до нестабилни емулсии, липса на блясък, въздухът, смесен в продукта, ще направи продукта барботиран, бактериално замърсяване, лесно окисляване и външният вид не е гладък.

В отговор на тези два проблема, нашата компания разработи емулгатора за срязване, от хомогенна бъркалка, разбъркване на лопатки, разбъркване на остъргване на стени, всеки има характеристиките взаимно се допълват, комбинирани в научен начин на смесване, за да се постигнат висококачествени продукти за смесване ,

Нашите емулгатори използват вакуум, за да елиминират въздушните мехурчета по време на процеса на смесване, като по този начин гарантират висококачествен продукт, който е блестящ, деликатен и пластичен.

Company Information

cooperative customer

production process

production line

Product case

packing and shipping

FAQHot Tags: емулгатор с високо срязване, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също