Висококачествен вакуумен смесител за емулгатор с хомогенизатор

Висококачествен вакуумен смесител за емулгатор с хомогенизатор

Емулгиращият смесител Yuhang се състои главно от вода, масло, емулгиращ съд, повдигаща система, електрическа система за управление, операционна платформа и др. Хомогенизиращите системи включват горна, долна, вътрешна и външна циркулационна хомогенизация.

Информация за продукта

Висококачествен вакуумен смесител за емулгатор с хомогенизатор

50L乳化机 (2)


Основните функции:

Тялото на гърнето е изработено от висококачествени плочи от неръждаема стомана чрез щамповане и заваряване. Процесът на емулгиране на емулгиращия съд се извършва при напълно затворени условия, което ефективно предотвратява прах и микробно замърсяване, а емулгираният продукт е ярък и деликатен.


Материалът в саксията се емулгира чрез високоскоростна вътрешна циркулационна срязваща машина, смесване и емулгиране на хомогенизатора, противоположно двойно разбъркване, бъркане на стената по посока на часовниковата стрелка, бъркане обратно на часовниковата стрелка, бъркалката за скрепер произвежда центробежен ефект по време на работа, така че PTFE скреперите са близо до стената на гърнето, ефективно решавайки проблема със залепването на стената на гърнето, не оставяйки мъртви ъгли, а идеалното устройство за регулиране на скоростта на преобразуване на честотата може да направи скоростта произволно безстепенно регулиране на скоростта.


Оборудването е оборудвано с уникално вградено стъкло на капака на гърнето, оборудвано със затворен осветител, за да може операторът да наблюдава емулгирането на материала по всяко време.


Цялата конструкция е с три якета. Отоплението и охлаждането на оборудването са завършени в едно и също яке. Външният слой на кожуха има изолационен слой от алуминиев силикат, който може да попречи на оператора да се опари и да гарантира безопасността на производството.


На второ място, корпусът на гърнето е снабден с вход и изход за охлаждаща вода. Капакът е оборудван с разнообразие от интерфейси за бърза инсталация, които потребителите могат да избират според своите нужди (стерилен въздушен респиратор, всмукателен отвор за материал, интерфейс за вакуумна помпа, почистваща топка, интерфейс CPI, порт за добавяне на микроелементи, интегриран прозорец на стъклото на вашите очи метър). Дъното на тенджерата е снабдено с долен клапан, а изпускането може да използва капака за повдигане, ръчно изхвърляне, ъгълът на наклона е по-голям от 90 градуса или дъното на гърнето е под налягане, за да се разтовари.


Използвайки парно отопление / електрическо отопление (по избор), съпротивлението на налягане в гърнето е 0,25Mpa, а устойчивостта на натиск на кожуха е 0,3Mpa. Цялата саксия е полирана както отвътре, така и отвън, отговаряйки на изискванията на GMP.


Технически спецификации:

МоделСила на звука

Блендер

Мотор

Блендер скоростМощност на хомогенизатораСкорост на хомогенизатораМощност на вакуумната помпа
YHRHJ-XH-5050L1.1KW0-86r / мин3KW0-3500 об. / Мин0.75KW
YHRHJ-XH-100100L2.2KW0-86r / мин4KW0-3500 об. / Мин1.5KW
YHRHJ-XH-200200L4KW0-86r / мин5.5KW0-3500 об. / Мин2.2KW
YHRHJ-XH-300300L5.5KW0-86r / мин7.5KW0-3500 об. / Мин3KW
YHRHJ-XH-500500L7.5KW0-86r / мин11KW0-3500 об. / Мин4KW
YHRHJ-XH-10001000L11KW0-63r / мин18.5KW0-3500 об. / Мин

5.5KW

YHRHJ-XH-20002000L15KW0-63r / мин22KW0-3500 об. / Мин7.5KW


информация за компанията

Company Information

Производствена линия

Production Line

Калъф за продукт

Production Case

Производствен процес

Production Process

Опаковане и доставка

Packing and delivery

ЧЗВ

FAQ
Hot Tags: висококачествен висококачествен вакуумен хомогенизатор емулгаторен смесител, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също