Козметична емулгираща хомогенизираща машина с фиксиран тип

Фиксираният тип козметична емулгираща хомогенизираща машина се прилага за смесване на емулгиране на много различни суровини за козметичните продукти или продукти за грижа за кожата, за да се направи кремът в изискани условия. Ние приемаме внесени резервни части и висококачествен материал, за да гарантираме качеството на машината.

Информация за продукта

Въведение:

Вакуумната емулгираща машина за смесване е средство, няколко различни суровини бяха срязани с висока скорост от хомогенизиращата глава. в състояние на вакуум.

Козметичната емулгираща хомогенизираща машина с фиксиран тип се състои от уплътняващия основен резервоар, платформата, шкафа за електрическо управление, резервоара за вода и резервоара за масло.

Машината възприема международна модерна технология за проектиране и производство. Снабден с честотно смесване и високоскоростно хомогенизиране, нагряване, охлаждане, вакуумно обезпаразитяване и други функции. Освен това може да емулгира материала с добър ефект. Ние приемаме внесената висококачествена неръждаема стомана, напълно отговаря на стандарта GMP. Ние се ангажираме да произвеждаме висококачествено производствено оборудване за козметичната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Козметичната емулгираща хомогенизираща машина с фиксиран тип е идеалното оборудване за крем, лосион и мехлем, работи и поддържа лесно, работна маса.


Fixed Type Cosmetic Emulsifying Homogenizing MachineFixed type vacuum emulsifying mixer machine2.jpg


Характеристики и предимство:

1. Козметичната емулгираща хомогенизираща машина с фиксиран тип може да обработва материал с по-голям капацитет, като например 1T, 2T, 3T. Максималният капацитет, който направихме е 5T.

2. Постепенното регулиране на скоростта се приема по време на смесването, така че скоростта на линията за смесване да може да бъде регулирана на случаен принцип в диапазона от 0-150 м / мин, за да отговаря на различни технологични изисквания.

3. Усъвършенстваният хомогенизатор използва световна модерна технология, отличаваща се с уникална структура и изявена ефективност.

4. Частите, които контактуват с материалите, са изработени от внесена неръждаема стомана. Вътрешната повърхност на съда е подложена на огледално полиране 300EMSH (санитарно ниво), което е в съответствие със санитарните изисквания.

5. Целият процес, включително вакуумно изсмукване на материал и вакуумно обезпаразитяване, може да бъде завършен в състояние на вакуум без клетъчно замърсяване и по този начин, удължаване на срока на годност на продуктите.

6. Красив и приличен външен вид, който възприема специална технология за полиране, така че да блести като огледало, показвайки луксозен характер.


Конфигурация

Модел

YHNW-300L

YHNW-500L

YHNW-1000L

YHNW-2000L

Основен обем на резервоара

300L

500L

1000L

2000L

Вода в резервоар

240L

400L

800L

1600L

Вода в резервоара за масло

120L

200L

400L

800L

Смесване на мотор

5.5KW

5.5KW

5.5KW

7.5kW

Хомогенизиращ мотор

7.5kW

11kW

15KW

15KW

Мощност на резервоара за вода

1.5KW

2.2kW

2.2kW

2.2kW

Мощност на резервоара за масло

1.5KW

2.2kW

2.2kW

2.2kW

Мощност на вакуумната помпа

4KW

4KW

5.5KW

5.5KW

Обща мощност за отопление

42KW

51KW

72KW

84KW

Материал на резервоара

Вътре: 316L Среда: 304 Външно: 304

Скрепер и блендер

Скрепер: Тефлонов блендер: SUS316L

платформа

202

парапет

202

Скорост на смесване

0-83r / мин

Хомогенизираща скорост

0-3040 r / min

Емулгираща температура

≤180 ℃

Вакуум

-0.09Mpa

Двойно налягане на сакото

нормални налягания

Волтаж

50-60Hz 380V ± 10% -15%


Приложение:

Храна: Маргарин, конфитюр, майонезни сирена, орални течности, бебешки храни, шоколадови бонбони, захари и др.

Козметика: Крем за лице, лосион, паста за зъби, паста за оцветяване на коса. И т.н.

Медицина: Всички видове мехлем, Анти-биомаса, инжекции

Състав: покритие от смола, боя, лак за обувки, химически влакна и др.

Фармацевтични: латекс, крем, мехлем, лекарствени свещички, перорален сироп и др.

Химикали: латекс, сосове, продукти за осапуняване, бои, покрития, смоли, лепила и др.

Ежедневно-химически: шампоан, душ гел, перилен препарат, сапун за ръце и др.

Фиксиран тип вакуум емулгиращ миксер3_ 副本 .jpg


Опаковка и доставка

Козметичната емулгираща хомогенизираща машина с фиксиран тип ще бъде опакована разумно и безопасно:

  1. Устойчив на ръжда: масло против ръжда

  2. Водоустойчивост: опаковъчен филм

  3. Доказателство за срив: Памук против сблъсък.

  4. Външно доказателство: Плитен дървен шкаф

Fixed Type Cosmetic Emulsifying Homogenizing Machine

сертификат

През последните години получихме 17 национални патента, преминахме ЕС CE и сертифициране на ISO9001 система за управление на качеството, цялото оборудване е в съответствие с GM стандартите.

Като цялостен доставчик на решения, ние доставихме оборудване за производство, автоматичен и процесов контролер MES управление на изпълнението на производствения обект, управление на проследяването на MPRs, управление на суровините и автоматично събиране на данни, анализ на производствените данни и онлайн отчитане (управление) и др.


Fixed Type Cosmetic Emulsifying Homogenizing Machine   Fixed Type Cosmetic Emulsifying Homogenizing MachineАксесоари Кооперативни доставчици:

Аксесоарите на нашата Козметична емулгираща хомогенизираща машина са с висококачествена световно известна марка, като Германия Siemens Motor, ABB мотор от Швейцария , честотният преобразувател, който използваме Panasonic, Mitsubishi , Delta, Schneider и др. Температурен датчик от Япония OMRON , Също така можете да персонализирате машината според вашите изисквания и предпочитания.


Fixed type vacuum emulsifying mixer machine6.jpg


Hot Tags: фиксиран тип козметична емулгираща хомогенизираща машина, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също