Персонализиран миксер за емулгатори

Персонализиран миксер за емулгатори

Персонализираният емулгатор с високо срязване се отнася до използването на емулгатор с високо срязване за ефективно, бързо и равномерно разпределение на една фаза в друга във вакуумно състояние, където фазите (като маслени и водни фази) обикновено са несъвместими. Той използва силната кинетична енергия, внесена от машината, за да направи материала в неподвижното, тясно пространство на ротора, за да издържа стотици хиляди пъти в минута на хидравлично срязване, центробежно екструдиране, ударно разкъсване и турбулентност и други комбинирани ефекти, така че несъвместимата фаза в съответната зряла технология и точното количество добавки, под съвместното действие на моментната равномерна дисперсия на емулгирането, чрез реципрок на високочестотна циркулация и накрая получавате без балон, фини и стабилни висококачествени продукти. Кожухът парно отопление с гореща вода циркулация на топлопренос, отопление и охлаждане и вакуумно обезвъздушаване и други функции, и има характеристиките на добра хомогенна емулгиране, добри санитарни условия, висока топлинна ефективност, надежден електрически контрол, стабилна работа, лесна работа и поддръжка, ниско интензивност на труда. Той е идеалното оборудване за производство на кремове, кремове и козметика с мед.

Информация за продукта

Персонализиран миксер за емулгаториvacuum emulsifying machine

Употреба: Емулгаторът с висока степен на срязване е необходимо оборудване за производството на различни видове мехлеми, мехлеми, козметика, емулгатори и други емулгирани продукти; машината има проста структура, удобна работа, нов вид, надеждно изпълнение. Той е най-добрият избор за масово производство на фармацевтични, биологични, козметични, химически, хранителни, петролни и други клиенти.

paste-pic-dp_uuid_s8pgb

Принцип на работа: След като нагреете маслото и водата в тенджерите с масло и вода до определена температура, можете също да разбърквате, докато загрявате.


Характеристики: капакът на тенджерата е автоматичен хидравличен повдигащ тип, материалите в резервоара за вода и масло могат да влязат в емулгиращия съд директно под вакуум през транспортиращия тръбопровод, режимът на изхвърляне е емулгиращ тип флип тип на гърба и тип на дъното на изпускателния клапан и т.н. . Нагряването на материалите се осъществява чрез нагряване на междинния слой на съда с пара, температурата на нагряване се настройва произволно и автоматично се контролира. Материалът може да се охлади чрез достъп до охлаждащата течност в слоя сандвич, който е лесен и удобен за работа. Системата за хомогенизиране и смесителната система могат да се използват отделно или заедно. Микронизацията, емулгирането, смесването, смесването, смесването и диспергирането на материалите може да се извърши за кратко време. Контактната част с материала е изработена от висококачествена неръждаема стомана (често използвана 304, медицинска 316 L), вътрешната повърхност е огледално полирана, устройството за разбъркване на вакуум е хигиенично и чисто и е изработени от хигиенни стандарти в съответствие с GMP стандарта, който е идеалното оборудване за производство на крем за клиентите.

paste-pic-dp_uuid_9d7mt

paste-pic-dp_uuid_p7obn

paste-pic-dp_uuid_b1v6e

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: миксер за емулгатори по поръчка, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също