Смесител за сметана

Смесител за сметана

Смесител със сметана Описание: С развитието на фармацевтичната, козметичната и хранително-преработвателната промишленост, хората обръщат повече внимание на ефекта от обработката на материалните продукти и увеличават производителността. Така че вакуумът емулгиращ крем смесител машина носи много удобно за тези ...

Информация за продукта

Смесител за крем

Описание:

С развитието на фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост, хората обръщат повече внимание на ефекта от обработката на материалните продукти и увеличават производителността. Така че вакуумната емулгираща смесителна смесителна машина носи много удобно за тези предприятия. Кремният миксер е подходящ за повечето кремообразни продукти, които се нуждаят от смесване, емулгиране, диспергиране и хомогенизиране. Той има много предимства. Високоскоростната срязваща функция на смесителя за сметана е използвала високо прецизни статори и ротори, създава силна екструзия и сила на триене за емулгиране на материала. По този начин се постигат по-добри емулгиращи и хомогенизиращи ефекти. По време на обработката миксерът за крем може бързо да произвежда голям капацитет, поради специалната структура на машината. Тя може да постигне непрекъсната работа. Също така, консумираната от машината енергия е много малка. В същото време, смесител сметана с пълен спектър на изпълнение и без мъртви краища, той е удобен за вторично почистване.

Cream mixer1_副本.jpg


Характеристика и предимство:

1. Смесване на маслените и водните фази с висока скорост, за да получите перфектен емулсионен продукт с добро качество.
2. Машината се състои от вакуумно-устойчив съд с яке за отопление и охлаждане. Оборудван е с високоскоростен хомогенизатор, скрапсигатор, вакуумна помпа и хидравлична помпа за повдигане.
3. С вакуум помпа, за да извадите въздушните мехурчета от смесения продукт и удължете времето за съхранение.
4. Уредът за изстъргване е с подвижни тефлонови стъргалки, за да отстраните материалите от стената на резервоара и котвата, за да преместите материалите в централната зона, за да получите по-добро смесване и смесване. Тефлоновите стъргалки се поддържат ръчно и лесно без никакви инструменти.
6. Всички контактни части на оборудването са SUS316L, продуктът се хомогенизира във вакуум и затвореният съд може да бъде санитарен и с високо качество.


Конфигурация:

Модел

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Обем на емулгиращия съд

100 L

150 л

300L

500 L

Вакуумното налягане на емулгиращия съд

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

 

Приложение:

крем за лице, вазелин, маз, шампоан, козметичен крем, детергент, течен сапун, паста за зъби, спирала, ултразвуков гел, лак за обувки, лосион, бебешки крем, крем за коса.

Cream mixer2_副本.jpg

 

Опаковане и доставка:

Цялата машина, която опаковахме в стандартно куфарче от дърво Ply, има многослойна защита, за да избегнем водата и сблъсъка. Обикновено времето за доставка е 30 работни дни, базирано на обема и количеството на машината.

Cream mixer3_副本.jpgCream mixer4_副本.jpg

 

ЧЗВ:

Q1: Вие сте производител или търговско дружество?
A: Ние сме производител на вакуум емулсификатор миксер машина, течност смесителна машина, машина за пълнене и цвят козметични вземане машина с над 10 години опит.

В2: Какви са предимствата ви?
А: Ние сме фабрика, всички продукти, произведени от нашите работници, така че можем да се уверим, че 100% от нашите продукти са с високо качество, а нашата цена е по-конкурентоспособна от търговската компания. Също така можем да предложим висококачествени услуги, като например монтаж на клиента side.but клиента трябва да плати кръглата цена на самолетни билети и да организира хотел за настаняване на нашия инженер.

В3: Как да поръчам?
О: Може да ми изпратите запитване, след което можем да потвърдим данните по имейл или по телефона.
Въпрос 4: Колко струва транспортният товар?
О: Товарът зависи от теглото и размера, както и от пристанището на дестинацията.

 

Семинар:


Cream mixer5_副本.jpg

Cream mixer6_副本.jpg

image013.jpg

image015.jpg

Hot Tags: смесител сметана, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също