Вакуум козметичен крем хомогенизиращ емулгиращ Миксер

Вакуум козметичен крем хомогенизиращ емулгиращ Миксер

Вакуум хомогенизиращите смесителни машини се произвеждат от фирма YUHANG. Хомогенизиращите системи са с най-горния хомогенизатор, долен хомогенизатор, вътрешна и външна хомогенизация на кръговата. Смесителните системи са с едностранно смесване, двойно смесване и спирален лентъчен микс. Повдигащите системи включват едноцилиндров повдигане и повдигане с двойно цилиндър. Различни висококачествени продукти могат да бъдат персонализирани според изискванията на клиента.

Информация за продукта

Крем лосион Вискозитет вакуум смесване хомогенен емулгатор машина

Vacuum Mixing Homogenizer Emulsifier Lifting Type Stainless Steel

Вакуум хомогенизиращи емулгиращи миксер означава, че когато материалите са в състояние на вакуум, той използва високо срязване емулгатор за разпространение на една или няколко на друга непрекъсната фаза бързо и равномерно. Материалите ще бъдат обработени в позиции между статора и ротора чрез силна енергия на движение, произведена от ефекта на машината. Чрез хидравличното отрязване, центробежно екструдиране, удар, счупване и турбуленция за над 199 хиляди пъти в минута, материалите ще бъдат смесени и емулгирани равномерно и фино. След възвратно-постъпателно движение с висока честота ще бъдат постигнати фините готови продукти със стабилни и високо качество без мехурчета.


Функция и използване

Машината е подходяща за производство на различни видове паста, кремаво-продукти в козметична фабрика и фармацевтична фабрика.


Описание на продукта:

Вакуумният емулгатор може да бъде проектиран и произведен според производството на клиента.


Предимства на продукта:

-Начин на разточване

Покритието на емулгатора се повдига нагоре и надолу чрез хидравлична /електрическа система. Готовите продукти се разреждат по следните начини: обръщайте пота за разтоварване, под налягане сандът за разтоварване на материалите от долния контакт с помощта на помпата за подаване.


-Контрол на температурата

Използване на нагревателната лента за нагряване на термална среда вътре в якето за отопление на материала. Температурата на нагряване е настройваема и може да се управлява автоматично. Също така е добре да се въведе пара за отопление и входно охлаждане на кожуха за охлаждане на материалите надолу, лесен за работа.


-Начин на смесване

Хомогенизаторът и бъркалката на острието могат да се използват поотделно или едновременно. Микронизацията, емулгирането, смесването, диспергирането на материалите може да бъде завършена за кратко време.


Технически спецификации:

Parameter

Информация за фирмата:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery


FAQ
Hot Tags: Вакуум козметичен крем Хомогенизиращи Миксер, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също