Оборудване за козметични миксери

Оборудване за козметични миксери

козметично миксерно оборудване Описание: Козметичното миксерно оборудване е един вид вакуумна емулгираща машина. Това е много важно за смесването на твърди течности, смесване на течности, емулгиране на масло-вода, диспергиране на материала и високоскоростно срязване. Така че е много важно за козметиката и грижата за кожата ...

Информация за продукта

козметични миксер оборудване

Описание:

Козметичното миксерно оборудване е един вид вакуумна емулгираща машина. Това е много важно за смесването на твърди течности, смесване на течности, емулгиране на масло-вода, диспергиране на материала и високоскоростно срязване. Затова е много важно козметичната и козметичната промишленост да произвежда висококачествен продукт

Продуктът за козметика и грижа за кожата е разделен на два вида "масло във вода" или "масло във вода". За да се постигне емулгиране, трябва да бъдат изпълнени поне две изисквания. Първият е силното механично срязване, разпръскването и срязването на водата и маслените материали в малки гранули, след това прегрупиране и взаимно проникване за създаване на емулсия. Вторият е подходящ емулгатор. Той действа като среда между молекулите на нефт и вода. Чрез взаимодействието на заряда и междумолекулните си сили емулсията на сместа масло-вода може да се съхранява стабилно в зависимост от времето, което очакваме. Оборудването за производство на козметика, произведено от Gaoyou Aerospace Chemical Machinery Factory, разполага с усъвършенствана технология за срязване, може да хомогенизира и диспергира материала в идеално състояние.

Cosmetic mixer equipment1_副本.jpg


Характеристики и предимство:

1. Капакът може да се вдигне нагоре с повдигащата система
2. Основният съд може да бъде наклонен от ролката или от контролния бутон.
3. Мехурчетата (генерирани по време на разбъркване и процес на смесване), изсмукани от материала, поради вакуумния ефект
4. Машинните материали приемат SUS304 или SUS316L в съответствие с изискването за корозионна устойчивост.

5. Електронните резервни части, които приемаме световно известни марки като Siemens, Panasonic, ABB и др.

6. Методът на запечатване използва механичното уплътнение на Германия Burgmann за хомогенизатора и уплътнението на О-пръстена за капака.


Конфигурация:

Модел

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Обем на емулгиращия съд

100 L

150 л

300L

500 L

Вакуумното налягане на емулгиращия съд

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

-0.09 Mpa

Температура на емулсиращата тенджера

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане
Скорост на изстъргване на плочата

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

0-83 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

* Данните са за стандартния модел, цялата нашата машина може да бъде персонализирана според изискванията на клиента.


Приложение:

крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, крем за лице, студен крем, слънцезащитен крем, почистващ препарат за лице, крем за влага, гел за коса, крем за кожа, сос, шоколад, гел за торта, доматено пюре, кетчуп, кетчуп

Cosmetic mixer equipment2_副本.jpg


Опаковане и доставка:

Цялата машина, която опаковахме в стандартно куфарче от дърво Ply, има многослойна защита, за да избегнем водата и сблъсъка. Обикновено времето за доставка е 30 работни дни, базирано на обема и количеството на машината.

Cosmetic mixer equipment3_副本.jpgCosmetic mixer equipment4_副本.jpg


ЧЗВ:

Q1: Какво трябва да направя, ако не можем да управляваме машината, когато я получим?

A: Ръководство за експлоатация и демонстрация на видео, изпратено заедно с машината, за да дадете инструкции. Освен това, имаме професионална група след продажбата на сайта на клиента, за да разрешим всички проблеми.

В2: Как мога да получа резервни части на машини?

О: Ще изпратим допълнителни комплекти лесни счупени резервни части и аксесоари като пръстен О и др. Неефективните повредени резервни части ще се изпращат безплатно и ще се доставят безплатно в рамките на една година гаранция.

Въпрос 3: Има ли някаква застраховка, която плащам, за да гарантирам, че ще получа точната машина?

О: Ние сме доставчик на място за проверка от Alibaba. Търговска гаранция осигурява качествена защита, защита при изпращане на време и 100% безопасна защита на плащанията. Нашата фабрика вече има най-високи звезди от класа.

 

Сертификация:

Cosmetic mixer equipment5_副本.jpg

 


Hot Tags: козметични миксер оборудване, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like