Козметична хомогенна смес за смесване на емулсия

Козметична хомогенна смес за смесване на емулсия

Козметична хомогенна емулсионна смесваща тенджера се отнася до материала във вакуумно състояние, като се използва емулгатор с високо срязване за смесване на материала ефективно, бързо и равномерно. Оборудването има функциите за бързо хомогенизиране, нагряване и охлаждане и вакуумно обезвъздушаване и има предимствата на добрата хомогенизация и емулгиране, добри санитарни условия, висока топлинна ефективност, надежден електрически контрол, стабилна работа, лесна работа и поддръжка, ниска интензивност на труда и др. Идеален за производство на кремове, пасти и козметика на основата на мед.

Информация за продукта

emulsifying machine

Основни компоненти на системата

Козметичната хомогенна емулсионна смесваща тенджера се състои главно от съд за предварително третиране (водна тенджера, тенджера с масло), емулгиране, разбъркващо главно гърне, вакуумна система, разбъркваща система, отоплителна система, система за регулиране на температурата, охлаждане, електрическа система за управление, операционна платформа и др. Материалите от съдовете с вода и масло се разтварят достатъчно и след това се всмукват в основния съд чрез вакуум за смесване и хомогенна емулгиране.

vacuum emulsifying machine

Употреби и приложения

Този продукт се използва главно в ежедневни химически продукти, биологична медицина, хранително-вкусова промишленост, мастило за покритие, наноматериали, нефтохимикали, помощни материали за печат и боядисване, хартиена промишленост, пестициди и торове, пластмаса и каучук, силова електроника, други фини химикали, особено за вискозитет на матрицата, високо съдържание на твърди вещества в конфигурацията на материал емулсия по-ефективно. Уверете се, че разбъркването е добре пропорционално и че всяка тенджерка е със същото качество, с постоянен цвят и аромат.

0010010 Nbsp;

Company Information

production process

cooperative customer

Product case

production line

packing and shipping

FAQ


Hot Tags: козметична хомогенна смес за смесване на емулсия, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също