Козметична смесваща машина за сметана

Козметична смесваща машина за сметана

Cosmetic сметана сметана Описание на Cosmetic сметана смесителна машина Aerospace Enterprise предлага добра топлоустойчива, бетон и високо рентабилен козметичен крем смесване машина, нашата компания е успешен производител и доставчик, ние се посвети на козметично оборудване за много ...

Информация за продукта

Козметична смесваща машина за сметана

Описание на машината за смесване на козметични смески

Aerospace Enterprise предлага добро топлоустойчиви, бетон и високо ценово ефективни козметични смеси сметана машина, нашата компания е успешен производител и доставчик, ние се посвети на козметични оборудване в продължение на много години, ние ще осигури отлично обслужване и конкурентни цени за вас, ние сме очаквайки да станете вашият дългосрочен партньор в Китай.

Основната характеристика на машината: системата за смесване възприема усъвършенствано тройно смесване и регулиране на скоростта на преобразуване на честотата, което може да повиши мобилността на материала в резервоара, за да се ускори емулгиращата скорост; тя приема усъвършенстван технологичен контрол --- PLC контрол, който е лесен за оператора да работи.

Cosmetic Cream Mixing Machine1_副本.jpg

Параметър на машината за смесване на козметични смески

Модел

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Сила на звука

100 L

150 л

300L

500 L

Вакуумно налягане

-0.09 млн. Годишно

-0.09 млн. Годишно

-0.09 млн. Годишно

-0.09 млн. Годишно

температура

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

Обем на водния съд

80 L

120 L

240 L

400 L

Обем на масления съд

50 л

75 L

150 л

250 L


Характеристика и предимство на козметичната смесваща машина за сметана

1. Вакуумното обезпрашаване може да направи материала да отговаря на изискването за санитарно и асептично. Освен това всички части на основния резервоар, които влизат в контакт с материала, внасят внесените SUS 316L неръждаема стомана и външните части на външния вид приемат SUS 304 неръждаема стомана, които отговарят на стандартите GMP.

2. Основният капак на плавателния съд може да бъде повдигнат автоматично, а основният резервоар може да бъде наклонен с ролка, така че тялото на резервоара да може да се почисти напълно и този проект гарантира пълното разтоварване на материала.

3. Има някои честотен преобразувател и електрически шкаф може да бъде избран от вашите изисквания като регулатор на честотата преобразуване на скоростта, опционална конфигурация, цветен сензорен екран, вграден PLC и вграден принтер.


Приложна сцена на козметична машина за смесване на сметана

Първо, във вакуумното състояние материалът ще бъде засмукан в основната част и ще бъде с голяма сила от емулгатора. При нагряване, емулгиране и разбъркване, материалът ще стане гладък и гладък. След това охлаждайте резервоара, докато стане нормалната температура. Следващата стъпка е координирането на вакуумното налягане на главния резервоар с външното налягане на въздуха. Накрая, за да наклоните корпуса на резервоара с ролков разтоварващ материал.

Cosmetic Cream Mixing Machine2.jpg


Пакет от козметична смесваща машина за сметана

image005.jpgМайонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg


Следпродажбено обслужване

Предлаганата от нас услуга включва инсталиране, поддръжка на машини и оборудване след продажба. Вече имаме достатъчно опит в тази индустрия, нашата технология е много зряла. Обикновено, резервните части трябва да се променят при известен проблем с работата на работната ръка или прекомерно използване.

След като направите поръчката от нас, ще ви предложим подробна ръчна работа и видеоклиповете, които ще ви покажат как да избегнете проблем с работата на труда или пренатоварването и как да промените резервните части, които са много лесни за разбиране и работа. И преди машинното изпращане, всяка машина ще премине всички тестове и проверки и техническо записване. Ако искате да назначите вашия инженер в кабината ни, за да научите, ние също можем да уредим нашия инженер да ви обучи, ние ще покажем как да избягваме и да разрешим някакъв малък проблем, който се случва с погрешна работа. След като някой проблем не може да бъде решен от вас , морският инженер ще изпрати във вашата страна, за да ви помогне да работите с вашето разрешение.


ЧЗВ

1.Q: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A: Ние сме професионално производство на козметични машини в Китай в продължение на 17 години.

2. В: Къде е вашето местоположение?

A: Фирма и Showroom намира в Гуанджоу Китай, фабрика намира в провинция Дзянсу

3. В: Какво сертифициране на вашата машина имате?

A: Нашите машини са квалифицирани като доказали CE и TUV.Hot Tags: козметичен крем смесване машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също