Машина за козметична крем

Машина за козметична крем

Козметични Cream Making Machine Описание на козметични крем Making машина Aerospace Enterprise е успешен доставчик и производител в областта на козметични сметана вземане на машини. Ние приемаме съвременни технологии комбинация от дома и на борда на зрели умения, също и комбинация от нашите електронни ...

Информация за продукта

Машина за козметична крем

Описание на машината за козметична крем

Aerospace Enterprise е успешен доставчик и производител в областта на козметичната машина за производство на крем. Ние приемаме съвременни технологии комбинация от дома и на борда на зрели умения, също и комбинация от нашите електронни автоматични машини опит и мъдрост старши инженери. Основната му характеристика е приемането на вакуумен смучещ материал, за да се направи материалът да отговаря на изискванията за санитарно и асептично. Така машината за производство на крем е идеалната машина за производство на козметичен крем.

Cosmetic Cream Making Machine1_副本.jpg


Параметър на машината за козметична крем

Модел

YHX-100

YHX-150

YHX-300

YHX-500

Сила на звука

100 L

150 л

300L

500 L

Вакуумно налягане

-0.09 млн. Годишно

-0.09 млн. Годишно

-0.09 млн. Годишно

-0.09 млн. Годишно

температура

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

≤120 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

Скорост на изстъргване на плочата

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

0-86 r / min

Скоростта на хомогенизатора

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

0-3040 r / min

Волтаж

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

50Hz

380V ± 10% -15%

Обем на водния съд

80 L

120 L

240 L

400 L

Обем на масления съд

50 л

75 L

150 л

250 L


Характеристика и предимство

1. Машината за козметично козметично производство приема внесения материал SUS 316 L неръждаема стомана, която контактува с оригиналния материал, а външният материал на резервоара е 304 л неръждаема стомана. Корпусът и тръбата на резервоара се извършват с огледално полиране, което е в пълно съответствие със стандарта GMP.

2. Двигателят приема механично уплътнение с двойно уплътняване, което прави хомогенизатора силна хомогенизираща сила, за да произвежда по-деликатен крем в основния резервоар.

3. Нагревателен метод може да се избере парно отопление или електронно отопление според вашите изисквания.

4. Основният капак на резервоара може да бъде проектиран с автоматично повдигане и основното тяло на резервоара може да бъде проектирано за накланяне от ролка, което е много удобно за почистване и разтоварване на материала.

5. За система за управление: контрол на бутоните или PLC контрол могат да бъдат избрани според вашите изисквания. Бутонът за управление приема Fuji материал от Япония Fuji компания и PLC контрол могат да бъдат избрани Siemens материал или CHNT материал от Китай.

Приложна сцена

Машината за козметичен крем е подходяща за висококачествен материал, като козметичен крем, маслен и фармацевтичен вискозитет и т.н. Работният процес е направен от оригиналния материал, който е с висока якост чрез хомогенизатор кръгово във вакуумно състояние. Най-накрая освобождава лъскав и млечен материал.


Пакет от козметична крем машина

image005.jpgМайонеза емулгираща хомогенизираща машина6 (002) .jpgimage009.jpg


Нашата компания

Гуанджоу Аерокосмическа Автоматика & Технологии Машини Лимитед ", вкоренени в завода, Дзянсу Gaoyou аерокосмически химически машини завод, която е създадена през 2000 г., обхваща площ 13000 m². С повече от 17 години опит, ние винаги предлагаме идеални пълна машини и производствени линии за козметични, ежедневна употреба стоки, медицина и хранително-вкусовата промишленост в съответствие с техните изисквания. От самото начало на създаването си, аерокосмическите машини поддържаха принципа на услугата "Кредит на първо място, приоритет на клиента".


Всички машини се произвеждат съгласно стандартите на GMP и качеството им може да бъде гарантирано чрез сертифициране по CE и TUV. Освен това, някои технически конфигурации приемат известен и напреднал материал като бутон за контрол приемат Фуджи от Япония, механичен печат приемат Германия Бергман и моторни приема ABB материал от Швейцария и така нататък.

Имаме добри бизнес отношения с много клиенти от цял свят. Нашите машини са били изнесени в Европа, Близкия Изток, Южна Азия и Африка, които са сертифицирани по клиент. Ние не само установяваме добри партньорски отношения, но и ние сме приятели.

Надежда също има възможност да ви предостави една висока услуга един ден!

Cosmetic Cream Making Machine5.jpg


ЧЗВ

1. Въпрос: Вие сте фабрика или търговско дружество?

A: Ние сме професионално производство на козметични машини в Китай в продължение на 17 години.

2. Въпрос: Вашите инженери могат ли да работят в морския свят?

О: Да, имаме много опит да инсталираме машината в морския свят

3. Q: Каква е вашата минимална количество поръчки, можете ли да ми изпратите мостри?

A: Нашето минимално количество е 1 комплект, тъй като нашият продукт е машинно оборудване, трудно е да ви изпратим мостри, обаче, можем да Ви изпратим каталог, горещо ви приветстваме да дойдете в нашата компания.

4. Въпрос: За услугата за следпродажбено обслужване, как можете да решите проблемите, възникващи от вашия клиент в чужбина?

О: Гаранцията на нашата машина обикновено е 12 месеца, през този период можете да ни изпратите видеото на проблемната машина и ние ще ви дадем причината и начина на решаване според вашите изисквания.

ако този проблем може да се справи, ние ще ви кажем как да го разрешите сами, ако този проблем не можете да разрешите, тогава ще изпратим нашите инженери да го решат, но цената на билетите и настаняването трябва да бъдат платени от вашата компания.


Hot Tags: козметични сметана вземане на машини, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like