Течен дезинфициращ машина за смесване на хомогенизираща машина

Течен дезинфициращ машина за смесване на хомогенизираща машина

Машина за ръчно дезинфекциране, смесител за течен перилен препарат, машина за производство на течен сапун има диспергатор с висока скорост. смесване и разпръскване вискозно, твърдо и течно и др. Разтварят се различни видове суровини, като AES, AESA LSA по време на течно производство, което може да спести консумацията на енергия и да съкрати производството и да съкрати периода на производство. Main приема безстепенно устройство за отчитане на времето, което намалява баламотията при ниска температура и високо ниво на вискозитет, ще се образува по-малко въздушен мехур за производство на течни миещи продукти, като шампоан, течен сапун, душ за баня, миене на съдове, миене на ръце, смазочно масло и др.

Информация за продукта

Течен дезинфициращ машина за смесване на хомогенизираща машина

Industrial Liquid soap Lotion agitator Making  machines


Подходящ за производство на течни продукти (като течен сапун, перилен препарат, шампоан, душ гел и др.)

liquid soap/detergent/hand sanitizer producing machine

Четири основни функции ------ смесване, хомогенизиране, нагряване, охлаждане.

liquid soap/detergent/hand sanitizer producing machine

Описание на продукта:


1, той приема инверторния контрол на скоростта във всички посоки за производство на висококачествени продукти с различни процеси.

2, Диверсифицирано, силно смесване на твърди и течни суровини, което може бързо да разтвори неразтворими материали като AES / AESA / LSA в производството на течно пране, спестявайки енергопотреблението и значително скъсявайки производствения цикъл

3, Корпусът на саксията е направен от три слоя внесени плочи от неръждаема стомана. Корпусът и резервоарите на резервоара са огледално полирани, за да отговарят на изискванията на GMP.

4, Според изискванията на процеса, резервоарът може да загрява и охлажда материалите. Съществуват главно два вида методи за отопление: парно и електрическо отопление. Изхвърлянето е удобно и може да се изхвърли директно.


Технически параметър:

Liquid Mixing Parameter

Кратко въведение на компанията:

Company Information

Production Line

Production Case

Production Process

Packing and delivery

FAQ

Hot Tags: течен дезинфициращ препарат за смесване на хомогенизираща машина, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също