Течен дезинфектант за дезинфекция на смесителя на хомогенизираща машина

Течен дезинфектант за дезинфекция на смесителя на хомогенизираща машина

Течно смесване хомогенизираща машина 1, Тази машина е проектирана от нашата машинна комбинация от inernal и външна технология на машините. Той ефективно постига изискването за козметична, ежедневна употреба на стоки, хранителни и фармацевтични индустрии, които произвеждат различни сортове от материал с висок вискозитет...

Информация за продукта

Машина за хомогенизиране на течност

Industrial Liquid soap Lotion agitator Making  machines

1, Тази машина е проектирана от нашата машинна комбинация от интерална и външна техника. Той ефективно постига изискването за козметична, ежедневна употреба на стоки, храни и фармация, които произвеждат различни сортове продукти с висок вискозитет материал като гел, шампоан, течен сапун, детергент, течно измиване и др.

2, Той също може да се добави предварително третиране и охлаждане резервоар, който може да помогне за подобряване на ефективността на горделивостта и емайлиране. Тялото на резервоара може да се нагрява или охлажда материалите. Режимите на отопление включват основно парно или електрическо отопление.

3, тялото на гърнето е заварено от внесена трислойна неръждаема стомана. Тялото на резервоара и тръбите приемат огледално полиране, което напълно съответства на изискванията на ДПП.

4, Системата за мексиране приема едностранно изстъргване смесване и честотен конвертор за регулиране на скоростта, така че да отговарят на продукта при различни технологични изисквания.

5, изработен от вносни SUS304 или SUS316L неръждаема стомана. Тялото на резервоара и тръбата се извършват огледално полиране.


Liquid Mixing Machine


Приложение на продукта:

Liquid homogenizing mixing machine


Компания "ЮХАНГ":

YUHANG COMPANY

Въпроси:

F&AHot Tags: Течен дезинфектант за ръце Смесване на хомогенизиране на машина, доставчици, производители, фабрика, купуване, персонализирани, цена

Запитване

You Might Also Like