Машина за течни смесители

Машина за течни смесители

Индустриалният течен миксер е подходящ за смесване и разбъркване на различни материали, като производство на шампоан, измиване на тялото, прах за пране, перилен препарат, дезинфектант за ръце и други вискозни течности, които се смесват помежду си, разтварят се и равномерно се смесват разбъркването и т.н., интегрирането на отопление, разбъркване, хомогенизиране, контрол на температурата, охлаждане и други функции в едно, е идеалното оборудване за ежедневната химическа промишленост.

Информация за продукта

Промишлен смесител за течности

liquid mixer

Характеристики на продукта

Промишлен течен миксер означава разбъркване, смесване, смесване, хомогенизиране и т.н.,

Резервоарите за смесване от неръждаема стомана могат да бъдат проектирани и конфигурирани като стандарт в съответствие с изискванията на производствения процес tновата система ще бъде по-ефективна и по-хуманна. Резервоарът за разбъркване може да се използва за контрол на подаването и изпразването по време на процеса на разбъркване 0010010 nbsp;контрол, контрол на разбъркване и други ръчни автоматични контроли и др.

Промишлен смесител с течност може да се нарече резервоар за водна фаза, широко използван в покрития, фармацевтични продукти, строителни материали и 0010010 nbsp;Химическа, пигментна, смолова, хранителна, научноизследователска и други индустрии. Оборудването може да се използва в съответствие с tтой обработва битови продукти изисква използването на въглеродна стомана, неръждаема стомана и други материали, както и hинсталациите за хранене и охлаждане са инсталирани, за да отговорят на различни технологични и производствени нужди.

Оборудването има формата на кокетно електрическо отопление, отопление с бобини, структурата на разумния дизайн, индустриална аиздръжлив, издръжлив, лесен за работа, лесен за използване и т.н.

Това е идеално химическо оборудване с ниски инвестиции, бързо производство и висок добив.


профил на компанията

Company Information

cooperative customer

production line

Product case

production process

FAQ

packing and shipping


Hot Tags: машина за течни смесители, доставчици, производители, фабрика, купувайте, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също