Машина за миене на течен шампоан за ръце Sanitizer

Машина за миене на течен шампоан за ръце Sanitizer

Машината за смесване на течности е проектирана от Yuhang Machinery комбинация от вътрешни и външни усъвършенствани технологични технологии. Ефективно постига изискване за козметични стоки за ежедневна употреба, за други фармацевтични индустрии, които произвеждат различни сортове с висок вискозитет материал като гел, течен сапун, перилен препарат, шампоан и течно ръчно пране и др. Може да се добави и резервоар за предварително третиране и резервоар за охлаждане, който значително помагат за подобряване на ефективността на производството и енергоспестяването.

Информация за продукта

Принцип на работа: Суровината (подобно на същия вискозитет на сметаната и пастата ще бъде напълно смесена със система за смесване: Молекулата на суровината ще бъде силно нарязана и напукана от пролуката между ротора и статора на хомогенизатора, което ще накара гранулирания материал да бъдете мънички и изящен материал постепенно. течността на суровината ще бъде повишена. Ефективна комбинация от молекули с този възстановителен процес на срязване. Гладкостта на гранулата под 2 хм.

liquid making machine


liquid mixer machine parameter


Hot Tags: машина за миене на течен смесител за шампоан за ръце, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също