Течен препарат за смесване на хомогенизатор

Течен препарат за смесване на хомогенизатор

Течна машина за смесване е проектирана от Yuhang Машини комбинация от вътрешни и външни усъвършенствани технологии на машините. Той ефективно постига изискването за козметични, ежедневна употреба стоки, foond фармацевтични индустрии, които произвеждат различни сортове продукт с висок вискозитет материал като гел, течен сапун, детергент, шампоан и течен измиване на ръцете и т.н. Също така може да се добави резервоар за предварителна обработка и охладителен резервоар, които значително помагат за подобряване на ефективността на производството и енергоспестяване.

Информация за продукта

Ръчно почистващ препарат смесване хомогенизатор машина

H57be6ff16e7c4bd492c080fa005c28a6O

TUGAO

Mixing Tank in detail

Mixing Blender in detail

Описание на продукта:


1. Машината за течно смесване е проектирана от Yuhang Машини комбинация от вътрешни и външни усъвършенствани технологии на машините. Той ефективно постига изискването за козметични, ежедневна употреба стоки, foond фармацевтични индустрии, които произвеждат различни сортове продукт с висок вискозитет материал като гел, течен сапун, детергент, шампоан и течен измиване на ръцете и т.н.

Също така може да се добави резервоар за предварителна обработка и охладителен резервоар, които значително помагат за подобряване на ефективността на производството и енергоспестяване.

2. Различни форми на мехови лопатки са подходящи за производство на различни видове продукти.


3. Изработен от внос SUS304 или SUS306L неръждаема стомана. И двата резервоара и тръбата са шлифовани с огледало.


4. Шкафът за електрическо управление от неръждаема стомана може да следи напълно работата на оборудването и да показва данни като температура и скорост на смесване.


Технически параметър:

H9774b6e253d544e3a192a5904eb203815

Информация за фирмата:

gongsi

line

case

QQ截图20200601162327

customer

faq


Hot Tags: Течни препарати за почистване хомогенизатор машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също