Смесителна машина за гел

Гел смесваща машина Въведение Гелът смесваща машина наричаме също течна смесваща машина. Това е един от основните ни производство в областта на смесване машина. Нашата смесваща машина приема Европа и Япония предимство производство на технологии, както и всички материални и електрически резервни части ние приемат световно известни ...

Информация за продукта

Машина за смесване на гел

Въведение

Машината за смесване на гел, наречена още машина за смесване на течности. Това е един от основните ни производство в областта на смесване машина. Нашата машина за смесване възприема Европа и Япония предимство производство на технологии, както и всички материални и електрически резервни части ние приемат световно известни трици. Работещи стабилни и издръжливи.

Машината за смесване на гел се използва широко в козметичната и ежедневната промишленост. Такива като шампоан, душ гел, детергент. Капацитетът може да бъде персонализиран, адаптирайки различното производство.

gel mixing machine1_副本.jpggel mixing machine2_副本.jpg


Характеристика

1. Материалът на машината за смесване на гел приема висококачествена неръждаема стомана SUS304 & SUS316L. Напълно отговарят на стандарта за ДПП.

2. Двойното тяло на резервоара прави машината да може да се отоплява и охлажда. Функцията за нагряване може да бъде избрана в зависимост от изискването за обработка на продукта.

3. Смесващата система, комбинирана с миксера и скрепера, скреперния материал, използваме TEFLON. Направете материала да не се залепва върху вътрешния слой.


Конфигурация

име

Течна миксерна машина

Обем на миксера

50L-5Т

Вътрешен материал

SUS316L (дебелината зависи от обема на резервоара)

Материя за якета

SUS316L (дебелината зависи от обема на резервоара)

Външен материал

SUS304; (Дебелината зависи от обема на резервоара)

Материал на пада

SUS316L

Скорост на хомогенизатора

0-3456 r / min

Мощност на хомогенизатора

Четирикиловата-22 kw

Скорост на изстъргване на плочата

0-63 r / min (честотен преобразувател)

Blender Power

1.5kw-11kw (честотен преобразувател)

Температура на смесителя

≤100 ℃

Натиск на якето

нормално налягане

Волтаж

50-60 Hz 380 V ± 10% -15%


предимство

1. Направихме нашата машина за смесване на гел с превъзходната SUS304 & 316L от неръждаема стомана, сигурна и издръжлива.

2. Машината за смесване може да бъде по желание на клиента. Ние изготвя диаграма, след това се представя в нашата фабрика за производство.

3. Всяка машина в нашата компания ще има тестване преди доставка, ще предложи менюто за работа и оперативния видео клип на нашите клиенти. Освен това, при поискване предлагаме инсталиране, отстраняване на грешки и обучение на персонала до мястото на клиента.


Приложение

1.Daily-химически: ръчен сапун, течен сапун, гел, балсам за коса

2. Козметика: Крем за ръце, лосион, Същност

3.Храна: кетчуп, плодов сок, майонеза, дресинг

gel mixing machine3_副本.jpg


Опаковане и доставка

Цялата нашата машина ще има тройна защита: Опаковъчно фолио, памук против сблъсък и дървена кутия PLY. За да избегнете водата и да намалите сблъсъците.

Обикновено машината ще доставяме по море, но също така приемаме въздушния и сухопътния транспорт.

gel mixing machine4_副本.jpg

gel mixing machine5_副本.jpg


ЧЗВ

Q1: Как работи вашият фабрик по отношение на качествения контрол?

А: Нашата компания винаги придава голямо значение на контрол на качеството от самото начало до самия край, тъй като качеството е нашият корен, услуга е наш принцип!

В2: Как мога да получа резервни части на машини?

О: Ще изпратим допълнителни комплекти резервни части и аксесоари (като сензори, отоплителни тела, уплътнения, O-пръстени, кодове за кодиране). Неихроматичните повредени резервни части ще се изпращат безплатно и ще се доставят безплатно в рамките на 1 година гаранция.

Въпрос 3: Вие сте фабрика или търговско дружество?

О: Ние сме фабрика, специализирана в ежедневната козметична и парфюмна техника. Като например, обработка на вода, вакуумни емулгатори, смесители за шампоан и течен сапун, машина за производство на парфюми, резервоар за съхранение, пълнене и други опаковъчни машини.

Изложение през 2018:

Китайската красота Експо Гуанджоу

Красотата свят Близкия Изток Дубай

Китайската красота Експо Шанхай

gel mixing machine6_副本.jpg

gel mixing machine7_副本.jpg

gel mixing machine8(001).jpgHot Tags: гел смесване машина, доставчици, производители, фабрика, купуват, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също